Megnyílt Las Vegas legdrágább csúcskaszinója

2021-07-07
Egy évtizede nem nyílt új kaszinó Las Vegas főutcáján: a Stripen, a június végén megnyílt hipermodern Resorts World Las Vegas az első.

 

A malajziai Genting Group létesítménye a valaha épült legdrágább kaszinó resort egész Las Vegasban. A Resorts World az első új kaszinó a Stripen a The Cosmpolitan 2010. évi megnyitása óta. A 4,3 milliárd dolláros ingatlan  11.000 négyzetméternyi játéktérrel rendelkezik, melyen több mint 1400 játékgép, 117 asztali játék, dedikált pókerterem, 30 pókerasztal, elkülönített nagytétes játéktér, és sportfogadási iroda várja a szerencse vadászait.

 

A 35 hektáros területen épült Resorts World Las Vegas - ahol korábban a Stardust Resort and Casino állt – 3.500 vendégszobával és lakosztállyal, valamint egy 5.000 férőhelyes színházzal rendelkezik, és több mint 6.000 embert fog foglalkoztat. A komplexumban a 9 úszómedence valamint a 40 étterem és bár mellett több exkluzív üzlet – például egy Kardashian Kloset - is helyet kapott. 

 

 

A Resorts World Las Vegas-t az omnichannel technológiára fókuszálva fejlesztették ki, a JOINGO által biztosított mobiltelefonos alkalmazás segítségével, mellyel a vendégek bármilyen játékért, szórakozásért vagy szállodai szolgáltatásért fizethetnek, valamint hozzáférhetnek a hotel globális hűségprogramjához.

 

A létesítmény közleménye szerint, ez az első Las Vegas-i kaszinó, ahol a Konami Gaming Synkros révén a fogyasztók digitális belépést és készpénz nélküli fogadási élményt vehetnek igénybe mind a nyerőgépeknél, mind az asztali játékoknál. A játékosok hozzáférhetnek a GamingPlay-hez, a resort digitális játéktárcájához is. A Resort World Las Vegas az első olyan kaszinó is, ahol bizonyos szolgáltatásokért már kriptovalutával is lehet fizetni. 

 

 

A Resorts World Las az első kaszinó resort, amely bevezeti a „Smart Table”-t (Okos asztalt), amely minden dollár címlethez RFID-s chipeket használ, hogy a vendégek játéktevékenységét 100% -os pontossággal nyomon követhessék.

 

Az új kaszinók mindig is nagy tömegeket mozgattak meg Las Vegasban. A korabeli hírek szerint 1998-ban, a Bellagio megnyitását követő 18 órában mintegy 80.000 ember látogatott el a kaszinóba. A Resorts World Las Vegas megnyitására a hírek szerint egy kisebb városnyi, mintegy 20 ezer érdeklődő látogatott el.

 
Címkék: kaszinó,