Megbírságolták Andy Vajnát

2015-05-07
Még a kaszinócézároknak is be kell tartaniuk a szabályokat. Néha, ha a szabályszegésről még felvétel is készül.

 

A 168 óra cikke szerint a 2. kerületi rendőrkapitányság közigazgatási eljárásban vizsgálta azt az esetet, amikor Habony Árpádot és Andy Vajna kormánybiztost és ötszörös kaszinótulajdonost a sajtó lefotózta és levideózta, amint március végén a Fő utcában egy fekete Volkswagen kisbusszal áthajtottak egy záróvonalon, miközben egyikük sem volt bekötve.

 

Az Origónak a rendőrség azt válaszolta, hogy a kormánybiztos ügye közigazgatási bírság kiszabásával fejeződött be április 9-én, annak összegét azonban nem árulták el. Ahogy azt sem, hogy az autót vezetőt Habony Árpádnak mi lett a büntetése.

 

Ugyanaznap a Volkswagent kisbuszt Tatabányán is szabálytalanságon kapták, akkor a sportcsarnok előtt a kanyarodósávban parkolt. A sportcsarnokban aznap kosármeccs volt, amit Habony Andy Vajnával és feleségével nézett meg. A Fő utcai és a tatabányai eset miatt az Együtt ifjúsági szervezetének ügyvivője tett feljelentést, Zentai András szerint az ügyben a BRFK kiemelt ügyek osztálya jár el, ahol őt nemrég tanúként hallgatták ki, az eljárás még folyik – írja az Index.

 

Habony Árpád és Andy Vajna a fekete kisbuszban, az RTL Klub felvételén
 

Meglepő módon egyelőre azt sem lehet tudni, hogy kié kisbusz, ami nem szerepel a Magyarország.hu gépjárműkeresőjében. A TEK szerint nem az ő birtokukban van az autó, ám a terrorelhárítóknak a törvény engedi, hogy hazudjanak a fedett kocsikról, ha kell.

 

Címkék: Andy Vajna,