Megállt az élet a Szerencsejáték Zrt-nél

2017-06-02
A hivatalos propaganda szerint a Szerencsejáték Zrt. Közép-Európa legjobb szerencsejáték-szervező vállalata, néhány jel azonban arra mutat, mintha megállt volna az élet a cégnél…

 

Egyik olvasónk elkeseredett levelében arról tájékoztatta szerkesztőségüket, hogy a balassagyarmati Szrt-lottózó előtt több mint egy hónapig volt lezárva a bejárati lépcső egyik fele, mert letörött a járólap, s így életveszélyessé vált. Mindez azért kellemetlen a Szerencsejátékra nézve, mert a társaság a nagy lottózómodernizációs programja keretében éppen tavalyelőtt nyáron újította fel a Nógrád megyei város főutcáján található értékesítőhelyét.  A jelek szerint sikerült olyan partnerrel szerződni, amely úgy végezte el a felújítást, hogy a bejárati lépcső már ilyen rövid idő alatt tönkrement.

 

 

Kétségtelen, hogy a lezárások ellenére is be lehetett jutni a lottózóba, ám a képünkön is megtekinthető látvány aligha illik egy olyan társasághoz, amely tavaly rekordárbevételt ért el. Szerettük volna megnézni a Szerencsejáték Zrt. honlapján, hogy vajon melyik cég végezte el ilyen módon a balassagyarmati lottózó felújítását, no és hogy mennyiért.

 

Korábban erre volt lehetőség, mert a Szerencsejáték Zrt. szerződései megtekinthetők voltak az online felületen, ám ekkor ért bennünket az újabb megdöbbentő meglepetés. A honlap most már csak a játékokról szól, miközben a Rólunk rovat mind az öt alpontjánál - Tevékenységünkről, Társadalmi felelősségvállalás, Támogatási kérelem, Karrier, Sajtó – az alábbi szöveg fogad minket: 

„Az oldal karbantartás miatt átmenetileg nem elérhető. Kérjük, látogasson vissza később. Szerencsejáték Zrt.”

 

A honlap egyébként tavaly december 6-án újult meg, s éppen akkor került új kezekbe a cég kommunikációjának szervezése is. Akkor szerettük volna egy cikkben megismertetni olvasóinkkal az új vezetés elképzeléseit és céljait, ám udvariasan elhárítottak minket azzal, hogy fél éve türelmet kérnek. Júniust írunk, pár nap híján éppen hat hónap telt el, az eredmény pedig jól látható…