Másodszorra nyert 650 milliót egy férfi

2021-12-22
Valakinek soha az életben nem sikerül, azonban egy nyugdíjas marylandi férfi már másodjára nyert 2 millió dollárt nyert kaparós sorsjegyen!

 

A 65 éves férfi néhány éve nyerte meg a $2,000,000 Richer elnevezésű kaparós sorsjegy 2 millió dolláros (650 millió forintos) fődíját, de továbbra sem hagyta abba a játékot. A koronavírus járvány alatti időszakban vett két sorsjegyet egy helyi benzinkúton, melyek egyikéről a lekaparást követően kiderült, hogy 2 millió dollárt ér – közölte a Maryland Lottery lottótársaság.

 

Szinte hihetetlen, de a másik sorsjeggyel is nyert, méghozzá 100 dollárt. A férfi betette egy széfbe a 2 milliós sorsjegyet, és egészen november 1-ig - a határidő lejárta előttig - kivárt a nyeremény felvételével. 

 

Ezt a típusú sorsjegyet egyébként 2019-ben kezdte el értékesíteni a lottótársaság, a nyeremények 30 és 50.000 dollár között vannak, a fődíj pedig 2 millió dollár.

 

A nyertes elmondta, hogy a nyereményt lakásfelújításra és családi nyaralásra szeretné fordítani. Az előző 2 millió dolláros nyereménye lehető tette számára, hogy idejekorán nyugdíjba vonuljon, és nyaraljon egy jó nagyot a családdal.

 

Szerencséje ellenére a férfi azt tanácsolta a többi játékosnak, hogy ne nagyon számítsanak ilyen volumenű nyereményre. Ehelyett egyszerűen csak élvezzék a nyerési esélyt adó játékot, ne pedig a nyerő szelvényre várjanak.

 

Online kaparós sorsjegyek a Lottoland kínálatában