PSG - Metz: Mi lesz veled, Mbappé?!

2022-05-21
Párizsban azt mondják, hogy marad. Madridban bíznak benne, hogy jön. Egyelőre csak pletykák vannak, mi azonban úgy 99%-ban biztosak vagyunk benne, Mbappé a Real Madridhoz szerződik!

PSG - Metz

Ligue1

 

Online sportfogadás tipp: Gólt szerez a Metz

Unibet odds: 1,64

Kezdés: 2022.05.20. 21:00

 

A PSG ebben az idényben nagy tervekkel vágott neki a szezonnak. világsztárokat igazolt a világsztárok mellé, összeállt a világválogatott. Viszont a sok jó játékos még nem jó csapat, és a PSG a fontos meccseit rendre elveszítette. A Lille a kupákban, a Real Madrid a BL-ben babrált ki a PSG-vel. a bajnokságot megnyerte, de ez sovány vígasz.

Ramos alig-alig tudott játszani, Messi pedig bár gólpasszokban nagyot alakított, gólt a bajnokságban összesen hatot szerzett. Nem lett igazán eredményes szezon, a jövő meg egyelőre kérdéses, kik mennek, kik maradnak. Jön a szezon utolsó meccse, ami valószínűleg Mbappé búcsúmeccse is egyben.

Egyébként a fiatal támadó gólkirályi címe sem biztos még, Ben Yedder a múltkori triplájával a nyakára jött, szóval jó lenne ma gólokat lőni, akár kapott gólok árán. Igazából a PSG-nek édesmindegy, hogy kap-e gólt, ugyanakkor a Metznek még nagyon számít a meccs, hisz a kiesés ellen küzd. Nyerni kéne, hogy maradjon osztályozós helyen, mert ha a St. Etienne pontot szerez a Nantes ellen, máris helyet cserél a két csapat.

Szóval a PSG tőrt döfhet a Metz szurkolók szívébe, ha nyer. Ugyanakkor a fair play az fair play. Direkt pontokat elszórni nem fog a Párizs. Viszont a Metz is tudja talán, hogy ha itt pontot akar szerezni, gólt kell lőni. A Párizs fókusza csapat szinten vélhetően messze lesz az optimálistól. Játszanak még egyet így együtt, meglövetik a társak Mbappét, aztán hogy kapnak mellé 1-2 gólt, az a belefér kategória. Nemrég a Párizs hármat kapott a Strasbourgtól, kettőt a Troyes-tól. Valószínű, ma sem ússza meg. Egyébként a Metz ősszel is betalált a PSG ellen, utolsó három bajnoki meccsén gólt és pontot, sőt pontokat szerzett. Egy metz-i gól most is összejöhet, aztán, hogy mennyit kap rá a vendég-csapat, az valószínűleg Messiék játékkedvén, és a szerencsén múlik. ...

Címkék: sportfogadás, tipp,