Majkának álom maradt a 45 millió

Majkának új lendületet adott a közelmúlt kedvező bírósági ítélete. Az Everest Poker profi játékosa, éllovasként zárta a spanyolországi Marbella Pókerfesztivál főversenyének 1/B napját.

 

Majoros Péter több eredménytelen nemzetközi megmérettetést követően, ezúttal teljesen új emberként, óriási lendülettel vetette magát a játékba. Lelkesedése érthető, néhány nappal az €1.500-os nevezési díjú spanyolországi torna előtt, ugyanis még indulása is kérdésesnek tűnt.

 

„A Pókerfesztivál kezdetekor még egy 3 éve húzódó magyarországi bírósági ügy vádlottjaként vártam az ítéletet. Rossz embernek adtam kölcsön, aki jogi bűvészkedéssel szerette volna elhitetni, hogy én voltaképpen zsaroltam őt a pénzért. Szerencsére maga az ügyészség kérte a felmentésemet. Mondanom sem kell, hogy mennyire megkönnyebbültem, és ez meg is látszik a játékomon.” – nyilatkozta a rapper, aki valóban nem ismert lehetetlent szombaton.

 

Az 1/B nap talán legemlékezetesebb leosztásában, Majka floppolt hatos pókerét is kifizettette az asztal másik profijával, ezzel mintegy 60.000-es kasszát húzva be. 

Az Everest Poker profija a World Poker Tour első felvonását 118.000 zsetonnal zárta, így az élbolyból várhatta a folytatást.

 

A €150.000-os, vagyis közel 45 milliós első díj végül mégis csak álom maradt, Majka a 2. nap hajrájában távozott, lecsúszva a 377 fős mezőny 36 fizetős helyéről is. 

 

„Ha pókertornára utazol, fel kell készülnöd a kiesésre, és arra, hogy üres kézzel távozol. Ez része a versenyjátéknak, ezért nem igazán keserít el a dolog.” – nyilatkozta a Majka a búcsút követően, majd sokat mondóan hozzátette: „Nem leszek ott a döntő asztalon, de természetesen van B-tervem, nem fogok unatkozni Marbellán.” 

 

Címkék: póker,