Magyarországról is elérhetővé vált a PokerStars mobil kliense

2012-04-26
Olaszország és az Egyesült Királyság után Magyarországon is bevezetésre került a PokerStars mobil kliense.


Immár bárhol, akár útközben is lehetőség van, hogy a megszokott funkciókkal és támogatással pókerezzünk a piacvezető online pókerteremben. A valódi- és játékpénzes cash game játékok, az MTT-k (multi table tournament) és SNG-k (sit n go) egyaránt elérhetők.  Az olyan funkciók sem hiányoznak, mint a csevegés, a gyors beülés, a többasztalos játéklehetőség és a kézi eszközökre, valamint táblagépekre szabott bemutató videók. 


Amennyiben szeretnéd kipróbálni a PokerStars mobil kliensét, és rendelkezel PokerStars számlával, egyszerűen töltsd le a PokerStars mobil póker alkalmazást mobileszközödre. Ha a számítógépeden van iTunes, kattints az App Store ikonra, és szinkronizáld saját iPhone, iPad vagy iPod touch eszközöddel, vagy kattints az Android ikonra, ha Android eszközre szeretnéd letölteni az alkalmazást. Ha sms-ben szeretnéd megkapni a közvetlen letöltési linket, add meg a telefonszámodat a "Letöltés Varázslóban".


Amikor feltelepítetted a mobil póker alkalmazást, indítsd el, jelentkezz be meglévő PokerStars számládra, és kezdődhet a póker.


Ha még nincs PokerStars számlád, a PokerStars szoftver asztali változatában tudsz létrehozni egyet. 


További információk a PokerStars oldalán.