Magyarország-Spanyolország: Ezúttal megússzuk 30 alatt?

2021-07-30
A tokiói olimpia a magyar kézis lányoknak eddig nem az igazi. Nagyon úgy néz ki, hogy a Japánban rendezett tornák nem fekszenek a lányoknak, hisz a vb-n is lebőgtünk, és eddig az olimpia is csalódás.

Magyarország - Spanyolország

Kézilabda Tokio 2020 - csoportmeccs

 

Online sportfogadás tipp:  Spanyolország góljai 28,5 felett

Unibet odds: 1,74

Kezdés: 2021.07.31. 12:30

 

Nem megy a játék, és csoda lenne, ha a csapatunk magához térne. a 2019-es vb-n, amit szintén Japán rendezett, csak Szenegál és Kazahsztán ellen sikerült nyerni, olyan csapatok ellen nem, akik kézizni is tudnak.

A helyosztón aztán Argentína ellen nyertünk, de a franciák utána elkalapáltak. Lacrabe-ék mellett a spanyolok és a románok is elvertek, de még azon a vb-n is jobban nézett ki a magyar válogatott, mint most.

Ha ez a gyenge forma nem lenne elég, mint baj, ott a két sérülés. Két irányítónk dőlt ki, Kovacsics Anikó után Szucsánszki Zita is kénytelen pálya mellől nézni a meccseket. Marad egy irányító, Vámos pedig aligha úgy készült, hogy 50-55 percet játszik majd.

Azt pedig már meg sem említjük, hogy a védekezésünk eleve katasztrófa, és egy rosszul funkcionáló fal mögött a kapusok teljesítménye sem jó, de a kettő összefügg. Nem fekszik nekünk a japán légkör, a klíma, a távolság, vagy valami tuti van, mert a lányaink azért ennél többre képesek.

Spanyolország sem csillog úgy igazán, de mennek előre Barbosáék. A kirobbanó formában kéziző svédek ellen még kikaptak, de a gallokat 28-25 arányban verték, majd Brazíliát is legyőzték 27-23-ra. Ettől a két csapattól mi kikaptunk, ebből kiindulva sok sikerélményünk nem lesz a spanyol csapat ellen. Sajnos a védekezésünk katasztrófa.

A spanyolok önbizalma tovább nőtt, míg a miénk valahol a föld alatt. Ráadásul még fáradnak is a lányok nálunk, közben semmi sikerélmény, csak a csalódás, szóval az előjelek nem jók. A mi tippünk, hogy ellenünk Fernandezék is vérszemet kapnak. A 3 meccsből egyet sem úsztunk meg 30 bekapott gól alatt. ráadásul egyre csúnyább a védekezés, 30, 33 majd 38 kapott gól... A tendencia sem sejtet jót, és a csapat létszámra is fogyóban. Eddig is rengeteg labdát szórtunk el, mi lesz most, amikor egy irányítónk maradt, aki bár tehetséges, de azért egyedül ezt a posztot megoldani...

Címkék: sportfogadás, tipp,