Elindult az Ötösbefutó

2014-02-26
Február 26-án, szerdán útjára indult az ÖTÖSBEFUTÓ játék, mely keretén belül az év minden napján, országszerte lehetőség van egy jól kiegyenlített francia versenyre fogadni, minimum 10 millió forintos jackpotért.

 

A játékhoz új honlap is készült, a www.otosbefuto.hu oldalon minden fontos, általános és aktuális információt megtalálhatnak a futamokkal és fogadással kapcsolatban.

 

A versenyeket a SPORT Tv közvetíti élőben, a már megszokott internetes stream adás mellett. Az ÖTÖSBEFUTÓ futamok hétfőtől csütörtökig 13.50-kor, péntekenként 13.50-kor vagy este 20.25-kor, szombaton és vasárnap 15.08-kor indulnak.

 

Az ÖTÖSBEFUTÓ játékban a verseny első öt helyezettjét kell eltalálni pontos sorrendben, akinek ez egyedül sikerül, elviheti a 10 milliós, folyamatosan halmozódó jackpotot. Annak sem kell elkeseredni, akinek sorrend nélkül szerepel a tikettjén az első öt helyezett, hasonlóan az első négy (Bónusz 4) valamint az első három (Bónusz 3) helyezett lovat eltalálók (bármilyen sorrendben) is nyereménnyel kalkulálhatnak. A játék alaptétje 300 Ft. Fogadni országszerte lehet, a Kincsem Parkban hétköznap a teherportánál, hétvégén versenynapokon a szokásos kasszáknál adhatják fel szelvényeiket.

 

Forrás: Kincsempark.hu

Címkék: fogadás, lóverseny,