Liverpool - Bournemouth: Ismét kinyílhat a gólzsák

2018-04-14
A Liverpool kiejtette a BL-ben a Man. Cityt, a sorsolásnál pedig Fortuna a csapat mellé állt. Minden jól alakul a csapat háza táján, és minden adott, hogy egy rendkívül gólgazdag meccset játsszon a Bournemouth ellen.

Liverpool FC - AFC Bournemouth

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Unibet odds: 1.83

Kezdés: szombat, 18:30

 

A Liverpoolnak a bajnokságban a jelenlegi 10 pontos előnyt kell megőrizni a Chelsea-vel szemben, ez a legfontosabb cél. Ha netán a 4. helyre csúszik vissza a csapat, még az sem tragédia, csak a top4 jöjjön össze. Hat forduló van hátra, ebből a hatból kéne megnyerni hármat, és akkor a Chelsea csinálhat bármit, nem tud előzni.

A 'pool számára ez a Bournemouth elleni bajnoki nyerhetőnek tűnik. Lendületben van a csapat, hasít a PL-ben és a BL-ben, viszont fáradt. Matip, Firmino, Can, Lallana, Gomez, Clyne és Klavan sem egészséges, főleg a védekező szekcióban lesznek/lehetnek rések, amit a vendég-együttes támadói kihasználhatnak.

 

UNIBET - Első fogadásod 20.000 Ft-ig kockázatmentes

>>> Regisztráció itt <<<

 

A Bournemouth 38 ponttal a 11. helyen áll, így a bennmaradás valószínűleg összejött. Még kieshet az AFC, de erre nagyon-nagyon picike a sansz. A lényeg tehát, hogy mind a Liverpoolnak, mind a Bournemouthnak van mozgástere.

A vendég-együttes utolsó 5 idegenbeli meccsén betalált minimum egyszer, de a Chelsea ellen egyenesen háromszor. A 'pool ellen rendre gólgazdag meccset játszanak a cseresznyések, legutóbb a Anfieldről egy 2-2-vel távoztak. Nehezen feledhető a 2016-os 4-3-as Bournemoth-siker is az AFC otthon 1-3-ról állt fel, és nyerte meg a meccset Klopp csapata ellen 4-3-ra.

Ez a két együttes nem nagyon szokott rossz és unalmas meccset játszani. Mo Salah nagy versenyben van Messivel az Aranycipőért, jelenleg mindkét spíler 29-29 gólnál tart. Salah akár 2-3 gólt is vállalhat, amilyen formáéban játszik. Görcs nélkül gurigázhatnak majd a vendégek is, veszíteni valója az AFC-nek nincs, szóval tényleg joggal bízhatunk benne, hogy a vendég-csapat is győzelemre játszik. Miért ne tenné, hisz a Liverpool bár jobb csapat, azért tutira a City elleni párharcra fókuszált, ami mentálisan nagyon sokat kivehetett a srácokból. Könnyen előfordulhat, hogy ezen a bajnokin nem lesz megfelelő a koncentráció, ráadásul Kloppnak sok sérültje van a védekező szekciót illetően, nem is igazán tud rotálni. Jó kis adok-kapok jöhet ki ebből, mi pedig azt mondjuk, hogy minimum egy-egy gólt látni fogunk mindkét csapattól szombat délután.

Címkék: sportfogadás, tipp,