Leleplező könyv a hollywoodi sztárok pókerpartijairól

2012-07-27
Könyvet ír Molly Bloom, aki éveken keresztül szervezett magas tétű illegális pókerpartikat a legnagyobb hollywoodi sztárok részére olyan luxus helyeken, mint a Four Seasons Hotel, a Beverly Hill Hotel és a Peninsula Hotel.

 

Marry Bloom hét éven keresztül szervezte az illegális pókerestéket New York-ban, Los Angeles-ben, Miami-ban és Las Vegasban, melyek rendkívüli népszerűségnek örvendtek az olyan A osztályos sztárok körében, mint Ben Affleck, Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Alex Rodriguez vagy éppen Matt Damon. 

Ezek nem hagyományos partik voltak, Bloom modelleket alkalmazott felszolgálónak, profi masszőrökkel kényeztette a játékosokat, az osztókat pedig a legjobb kaszinókból szerződtette.

Egy-egy estén többszázezer dollár cserélt gazdát, melyből természetesen Bloom is profitált, évente állítólag többszázezer dollárt keresett ily módon.

 

A partiknak 2011-ben lett vége, mikor Bloom belekeveredett Bradley Ruderman befektetési csalási perébe. Ruderman több millió dollárt vesztett befektetői pénzéből, majd az összeget magas tétű pókerestéken próbálta visszanyerni, többek közt a Bloom által szervezett partikon. A Rudermantól pénzt elnyerő játékosokat és Bloomot vád alá helyezték, ám végül 1,8 millió dollár értékben peren kívül megegyeztek.

 

Bloom készülő könyvében a pókeresték és a per részleteiről, valamint a sztárok szokásairól is beszámol, első kézből kaphatunk tehát képet a luxus pókerpartik világáról.  A könyv előreláthatólag 2013-ban fog megjelenni, még nincs címe, de azt már tudjuk, hogy az It Books fogja kiadni.

 
Címkék: póker,