Leicester - Tottenham: Mennyire rozsdásak a Rókák?

2022-01-19
A Premiershipben már vannak csapatok 22 lejátszott meccsel, a Tottenham és a Leicester City viszont 18-18 találkozón van túl. Mindkettőnek van mit behozni, ezért most hétközi bajnokival szórakoztatják egymást, és közben minket is.

Leicester - Tottenham

Premier League

 

Online sportfogadás tipp: Tottenham kaput eltaláló lövései 3,5 felett

Unibet odds: 1,55

Kezdés: 2022.01.19. 20:30

 

Kezdjük a tényekkel. A Tottenham a 6. helyen áll, de helyezése csalóka. Előtte már minden csapat több bajnokit játszott le, van, amelyik néggyel. Kane-ék így egész jól állnak, simán lehet ebből még top4, és BL-indulás. Dier covid, Son sérülés miatt marad távol a meccstől.

Sokkal nagyobb a gond a Leicesternél. A tabellára nézve látjuk, hogy csak a 10. helyen állnak a Rókák. A keret foghíjas, ANK miatt Ndidi, Mendy, Iheanacho és Amartey hiányzik. Evans, Fofana, Pereira és Vardy sérült. Soumare, Bertrand és Castagne játéka pedig kérdéses.

Messze nem fenékig tejfel a helyzet a Leicesternél. Ettől függetlenül nem lehet tovább húzni-halasztani a meccseket. Bernes, Dewsbury-Hall, Lookman, Daka és Thomas is feltűnhet a kezdőben, alaposan meg lesznek keverve a lapok. A Tottenhamnél Son az, aki igazán hiányozhat, de pl. amíg Kane játszhat a vendégeknél, Vardy valószínűleg nem hazai oldalon.

Érdekes meccs lesz már csak azért is, mert a Leicester még dec. 28-án játszott bajnokit utoljára. Kérdéses a forma, épp ezért fogadunk mi arra, hogy a Tottenham csapatának meg lesznek a lehetőségei.

A tippünk, hogy a Sarkantyúsok 3,5-nél több kaput eltaláló lövést produkálnak. Egyszerűen ki kell használnia a Spursnek, hogy az ellenfél tartalékos, Conte nagy koponya, és egyébként a Leicesternek nem a védekezés az erőssége itt a téli időszakban. Ha Kane ott lesz a pályán, valószínűleg minimum 1-2 lövéssel, fejessel kaput talál. Pontrúgásoknál is lehet esély kaput találni, de azért nem lesz egyszerű fejelgetni Söyöncü és Vestergaard mellett. Viszont átlövésekkel lehet operálni, van esély a büntetőre is. Moura vagy Lo Celso képes lehet megkeverni a hazaiak rozsdásabb védőit.

Legutóbb májusban találkoztak ebben a felállásban, 2-4 lett a vége. Kane-ék elég jó formában játszanak, így a mi tippünk az, hogy minimum négy kaput eltaláló lövést összehoznak. Erre 1.55 a szorzó, lehetne jobb picit, de igazából teljesen korrekt.

Címkék: sportfogadás, tipp,