Külföldi lottó vásárlása a Szuperlotto.com oldalon

2012-01-16
Útmutató a Szuperlotto.com-on való regisztráláshoz és játékhoz.

 

A Szuperlotto.com oldal a Playhugelottos.com lottóközvetítő oldal magyar változata. Az oldal 15 éve működik. Használatához szeretnénk segítséget nyújtani.

 

1., Látogasson el a szuperlotto.com oldalra.

 

2., Regisztráció

 

A játékhoz regisztráció szükséges, ezután tud csak bejelentkezni a PlayHugeLottos.com online számlájára. 

A regisztráláshoz, kattintson a zöld REGISZTRÁCIÓ gombra, amit a lap jobb felső részén talál meg. A regisztrációhoz a csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező, ilyenek a regisztráló neve, neme, születési ideje és e-mail címe. A regisztráció befejezésével máris kezdheti a játékot az oldalon.

 

3., Bejelentkezés

 

Minden esetben, amikor játszani szeretne, előbb a zöld BEJELENTKEZÉS gombra történő kattintással kell belépnie, amit a lap jobb felső részén talál. A bejelentkezéshez minden esetben meg kell majd adnia az email címét és a jelszavát is.

 

4., Játék

 

Kattintson a JÁTÉK szekcióra, és válassza ki a megadott adatok alapján, hogy melyik játékot kívánja játszani.

Válassza ki azt is, hogy hány sorsoláson kíván részt venni. Itt lehetősége van kiválasztani a sorsolások időpontját és azt is, hogy mennyi ideig/hétig kívánja megjátszatni a kiválasztott számait. 

Válassza ki szerencseszámait azok bejelölésével. A kiválasztott számok ki lesznek emelve egy sötétebb színnel. Ha meg kívánja változtatni a kiválasztott számot, akkor csak kattintson rá ismételten, és a bejelölés eltűnik. 

Használhatja a GYORSVÁLASZTÁS gombot is, ekkor véletlenszámokat generál a program. 

  

5., Fogadás hozzáadása

 

Amikor kiválasztotta a nyerőszámait, kattintson a SZÁMOK MEGJÁTSZÁSA gombra. A fogadás hozzáadódik a listájához, amit a lap alján fog megtalálni. Addig folytathatja ezt a műveletet, amíg az összes kívánt szelvényt be nem állítja  

Amennyiben az összes megjátszani kívánt lottójátékon kiválasztotta a számait, kattintson a TOVÁBB gombra és ezzel eljut a fizetési részhez.  

Hogy töröljön egy számsort és újrakezdje a folyamatot, kattintson rá az ELTÁVOLÍT gombra, amit a lap alján a játék vonal részleteinek jobb oldalán fog megtalálni.

 

6., Megerősítés és Befizetés

 

Ha befejezte a fogadások kiválasztását, kattintson a TOVÁBB gombra. 

Itt jóvá kell hagyni a kiválasztott szelvényeket és adja meg a befizetési adatait.  A fogadásokért fizethet az előre feltöltött Elérhető Pénzalapból, Lottójáték Utalványokkal vagy az egyik általunk elfogadott online befizetési mód egyikével.  

A tranzakció befejezéséhez használja a VÁSÁRLÁS BEFEJEZÉSE gombot (és ne felejtse el bejelölnini az ’Általános Szerződési Feltételek elfogadása' dobozt).  Ezután az Ön tranzakciója feldolgozásra kerül, és erről emailben fog visszaigazolást kapni. 

Ha szeretné áttekinteni a korábbi vásárlásait, megteheti ezt a jobb oszlopban található SZÁMLA linkre történő kattintással, mely alatt megnyílik a TRANZAKCIÓ TÖRTÉNET. 

 

A Megerősítő lapon lehetősége nyílik még beállítani fogadásaihoz a "Szorzó" opciót is. További informáciért arról, hogy miként növelheti meg a lottónyereményeit, látogasson el a Szorzó részhez.

  

7., Nyereményfelvétel

 

Amennyiben Ön fogadott egy lottójátékon, a sorsolás befejezése után kapni fog egy email üzenetet. Ez az email részletesen tartalmazza majd a lottójáték nyertes számait és a nyeremény összegét. Ha a nyereménye több, mint 200 angol font (vagy ennek megfelelő érték más pénznemben), telefonon is fogjuk értesíteni Önt a nyereményéről.

 

Ha nyer a szelvényével, akkor a nyeremény összege automatikusan  jóvá fog íródni a SZÁMLAEGYENLEGÉN.  A számla megtekintése a SZÁMLAEGYENLEG linkre történő kattintással bármikor lehetséges, ezt a jobb oszlopban van feltüntetve.

 

A  szuperlotto.com oldalon több nyereményfelvételi lehetőség közül is lehet választani.