Krim Ljubjana - Győr: Ismét beindul az ETO-henger

2021-09-18
A női kézi BL-ben a 2. kört kezdik a lányok a csoportban. Az elsőben a győriek magabiztosan verték a Viperst,a címvédőt, miközben a 'megerősödött' Krim hatalmas meglepetésre kikapott a Savehoftól!

Krim - Győr

Női kézilabda - BL

 

Online sportfogadás tipp: Győr góljai 30,5 felett

Unibet odds: 1.85

Kezdés: 2021.09.18. 18:00

 

A Győr a Vipers ellen kapott egy hidegebb zuhanyt, hisz az első győri gólra rögtön vágott hatot a Vipers. Nem nagyon rezzentek meg Oftedalék, hisz 10-nél már egál volt, aztán egy kis adok-kapok, és a 2. félidőben már csak egy csapat volt a pályán.

Az ETO a 2. félidő közepén 'futott' egy nagyot, hisz produkált egy 6-0-ás szériát, felépített egy 8 gólos előnyt, ami egyenlő volt a győzelemmel. Végül a 8 gólos előnyből 6 maradt meg, de ez részletkérdés.

A győrieknél ugye rendre elmondják, hogy a védekezésen van még mit csiszolni, és szó se róla, van. Amorim és Edwige távozása azért érzékenyen érinti a védekezést, bár jöttek újak, akik nagyon jó védők, de nekik össze kell csiszolódni, ami pl. sérülések miatt is nehézkes, Blohm vagy a zavarót nagyon jól játsszó Nze Minko is sérült.

NBI-ben is sima sikerek az ETÓ-nál, az SKC és a Vasas sem úszta meg 40 alatt.

A Krim azért 40-et talán nem kap, de a 35-öt megkaphatja, mint a Vipers. A Savehof, amely csapatot a csoport leggyengébb elemének tartottak, 1 góllal legyőzte a Krim-et, amely elvileg erősödött. Az biztos, hogy Lekic, Pineau vagy Cvjic papíron erősítés, de ennek a Ljubjanának is össze kell szoknia. Ha a Savehoftól kapott 29-et, talán nem lepne meg senkit, ha a Győr is vágna 31-et.

Külön csemege lesz Pintea és Cvjic párharca, posztjuk legnagyobbjai a szónak mindenféle értelmében. De főleg testalkatra, mert azért játéktudásban, eredményességben pl. egy Löke magasról néz le rájuk.

A mi tippünk, hogy a Krim bár papíron erősödött, a Savehof azért helyre tette, és az önbizalmuk sem lehet az egekben, nem úgy a győrieké!

Címkék: sportfogadás, tipp,