Kockázatmentes fogadás a PSG - Man City BL meccsen

2016-04-05
A PSG április 6-án, szerdán a Man City csapatát fogadja a Bajnokok Ligájában, a bet365 pedig fantasztikus élő fogadást kínál a meccsre!

 

A bet365 akciójában, ha egy játékos megtesz egy mérkőzés előtti fogadást a PSG v Man City mérkőzésre, az iroda megajándékozza egy azonos értékű kockázatmentes élő fogadással.

 

Ahhoz, hogy valaki jogosult legyen a kockázatmentes élő fogadásra, egyszerűen meg kell tennie egy fogadást a vonatkozó meccsre a kezdőrúgás előtt, majd fogadnia a mérkőzés közben is az élő piacok bármelyikén. Amennyiben a játékos ELSŐ élő fogadása veszít, a tét értékét visszafizetik a legnagyobb mérkőzés előtti fogadás értékéig (maximum visszafizetés 3.000 Ft, vagy annak megfelelő valuta).

 

Amennyiben az élő fogadásnál több mint egy választást tesz fel a játékos ugyanarra a fogadószelvényre, akkor a fogadószelvényen legelsőnek szerepelő választás minősül a kockázatmentes fogadásnak. Minden fogadást a szokásos módon kell fizetni és leadni (a Felvehető most funkcióval egészben vagy részben lezárt fogadások nem érvényesek ennél az ajánlatnál).

 

Mint mindig, a játékosok most is több mint 70 élő fogadás piacon fogadhatnak mérkőzés közben, beleértve a Következő gól, Mérkőzés gólok, Mérkőzés szögletek, Félidő eredménye, Játékidő eredménye és még sok mást.