Kivonul a magyar piacról a 888 Holdings

2015-03-16
A döntés oka a magyar szabályozás szigorúsága.

 

A legfrissebb hírek szerint március 15-én, vagyis vasárnap újabb vállalat hagyta ott a magyar piacot, a 888 Holdings. A sportfogadást, kaszinójátékot és pókert is kínáló szolgáltató affiliate menedzsere számolt be a Póker Akadémiának a döntésről. Az indoklás szerint a kivonulás oka ugyancsak a magyar online szerencsejáték szabályozás. A jövőben nem regisztrálhatnak játékosok magyar IP-címről a terembe, illetve külföldi IP-ről sem, ha magyar lakcímet adnak meg. A korábban regisztrált magyar játékosoknak sem nyújtanak szolgáltatást a továbbiakban. Egyelőre még nem lépett életbe az intézkedés, még elérhető a kliens és regisztrálni is lehet.

 

2014 szeptemberében a brit székhelyű online szerencsejáték vállalat, a Ladbrokes jelentette be, hogy a magyar online szerencsejáték szabályozás miatt kivonul a magyar piacról. A terem játékosainak sem online pókerre, sem sportfogadásra nincs lehetőségük október 1-től. Korábban a Bwin szüntette be az új játékosok regisztrációját Magyarországról, a régi játékosok azonban továbbra is játszhatnak.

 

A 888poker a második legnagyobb cash game játékosforgalommal rendelkező terem a .COM/.EU piacon, az elmúlt hét napban átlagosan 2.500 játékos pókerezett a terem készpénzes asztalain a PokerScout adatai alapján.

 

Címkék: póker,