Kétszer nyert 1 millió dollárt kaparós sorsjegyen három hónap alatt

2014-07-31
Robert Hamilton a második 1 millió dolláros nyeremény után azt mondta, „ez volt a hab a tortán”.

 

Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az indianapolisi Robert Hamilton rendkívül szerencsés. Július 22-én Hamilton ugyanis valami olyasmit tett, ami nagyon kevés embernek adatik meg: felvette második 1 millió dolláros nyereményét. A férfi a két 1 millió dolláros jackpotot kevesebb, mint három hónap alatt zsebelhette be, ráadásul ugyanazon a játékon: a Hoosier $120 Million Cash Spectacular elnevezésű kaparós sorsjegyén. 

 

Első dollármillióját április 28-án nyerte meg, mikor egy konferenciára tartván megállt egy jasonville-i boltnál, és vett egy kaparós sorsjegyet; a második szerencsésnek bizonyuló szelvényt pedig Indianapolisban vette. „Ez volt a hab a tortán” – mondta, mikor felvette a második óriási nyereményt is. 

 

 

A férfi az első nyereményből kifizette a tartozásait, vett egy lakást, elment egy tengerparti nyaralásra, vett egy teherautót az apjának, és befektetett a saját, szemétszállítással foglalkozó vállalkozásába. Elmondása szerint az újabb 1 millió dollárból először egy motort fog venni. „Az első nyeremény után mondtam neki, hogy ha újra nyer, vehetne egy motort.” – mesélte felesége, Donna.

 

A férfi egyébként még ezután a két óriási nyeremény után sem tervezi, hogy lassít munka fronton. Sőt! Hálás a lehetőségért, hogy újabb felszereléseket vehet, hogy növelje a vállalkozását.