Két új taggal bővült a Póker Hírességek Csarnoka

2013-10-22
A Caesars Entertainment hivatalosan is bejelentette, hogy idén két WSOP bajnok került be a legnagyobb pókerlegendákat felvonultató Póker Hírességek Csarnokába.

 

Az 1979-ben alapított The Poker Hall of Fame-et, azaz a Póker Hírességek Csarnokát a póker világának egyik legnagyobb elismeréseként tartják számon.  Az évente kiosztott díjat olyan játékosok, kommentátorok illetve szakemberek kaphatják meg, akik sokat tettek a póker népszerűsítéséért. 

 

A szervezők nyáron indítottak szavazást arra, hogy kik legyenek az idei új tagok, a legtöbb szavazatot kapottak nevét szeptemberben tették közzé. A 10 kiválasztott közül aztán a Hírességek Csarnokának élő tagjai, és a média kiválasztott képviselői szavazással választották meg az új tagokat. A tízes listán Chris Bjorin, Humberto Brenes, David Chiu, Thor Hansen, Jennifer Harman, Mike Matusow, Tom McEvoy, Carlos Mortensen, Scotty Nguyen és Huck Seed szerepelt.

Most hétvégén aztán bejelentették, hogy két olyan WSOP Main Event bajnok kerül fel idén az illusztris listára, akiket korábban már ötször jelöltek már a díjra: Scotty Nguyen és Tom McEvoy.

 

Tom McEvoy 1983-ban nyerte meg a WSOP főversenyét, és ezzel ő lett az első olyan játékos, aki szatelliteről kvalifikálva tudta megnyerni ezt a tekintélyes tornát. Azóta a most 68 éves McEvoy körülbelül 3 millió dollárt nyert különböző élő tornákon, és 4 WSOP karkötőt tudhat magáénak. 

 

Scotty Nguyen 1998-ban lett WSOP Main Event bajnok, és azóta összesen öt WSOP karkötőt gyűjtött már be, miközben több, mint 11 millió dollárral gazdagodott. 

 

A hivatalos beiktatásra november 3-án kerül sor a Rio All-Suite Hotel and Casino-ban, Las Vegasban.

 
Címkék: póker,