Karkötős lesz a WSOP BigOne versenye

Mivel elérte a szükséges minimális nevezési létszámot, a World Series of Poker 1.000.000 $ NL hold'em versenyén karkötőt nyerhet majd a győztes.

A WSOP 2010 elején jelentette be, hogy a következő sorozat részeként megrendezik a világ legnagyobb nevezési díjú versenyét, a Big One-t.  A torna megálmodója a Cirque du Soleil alapítója, Guy Laliberté. Minden nevezési díjból 111.111 $ a milliárdos alapítványa, a One Drop számlájára kerül, mely a harmadik világ országainak tiszta vízzel való ellátását segíti elő.

Többen azonnal jelezték részvételüket, de mostanra kötelezte el magát 22 játékos a verseny mellett - ez volt az a küszöb, amelyet elérve a WSOP szervezői hivatalosan karkötőssé nyilváníthatják a tornát.  A verseny maximális létszáma 48 fő.

A tornán olyan nagy nevek vesznek részt, mint Jonathan Duhamel, Bertrand "ElkY" Grospellier,  Sean O'Donnell,  Guy Laliberté, Bobby Baldwin, Phil Ruffin, Andy Beal, Patrik Antonius, Gus Hansen, Daniel Negreanu, Johnny Chan,Tom Dwan, Tony Guoga, Daniel Shak.

A Big One-t július 1. és 3. között rendezik, győztese különleges platina karkötőt kap a hatalmas első díj mellé, amely máris meghaladja az idei WSOP világbajnoki címéért járó összeget. A résztvevők 20%-át díjazzák, ha többen nem jelentkeznek, a győztes körülbelül 9.8 millió dollárt kap.

Címkék: póker,