Juventus-Inter: Erős lehet jövőre az Európa Liga

2021-05-14
Derby d'Italia, amelynek igazi tétje ezúttal csak a Juve szempontjából van. A helyzet ugyanis az, hogy két fordulóval a bajnokság vége előtt a Juventus csak az ötödik helyen áll, azaz jövőre csak az EL-ben indulhat.

Juventus - Inter

Serie A

 

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Unibet odds: 1,53

Kezdés: 2021.05.15. 18:00

 

A szezon elején elképzelhetetlen volt, hogy olyan csapat, mint a Juventus vagy a Liverpool nem lesz bajnok. Ahogy a 'pool dominálta az előző idényt, ahogy a Juve hozta a bajnoki címeket, már az meglepetés, hogy ez a két együttes nem lett bajnok. Aztán most ott tartunk, hogy jelen helyzetben a Liverpool és a Juventus is csak az EL mezőnyét erősíti majd.

Derby d'Italia, azaz Olaszország derbije jön, és biztosak lehetünk benne, hogy bár bajnok az Inter, azért ezt a meccset nem fogja elengedni. Az Inter dominálta az idényt, jelenleg 13 pont az előnye az élen, és nem lassít a Nerazzurri. Kiütötte a Sampot, aztán megpakolta az AS Roma együttesét is. Jókedv, jó hangulat, miközben a fehér-fekete oldalon ezekből semmi. Görcs. Csak görcs és erőlködés.

A Juventus 5. a Serie A-ban, ami azért ciki, hisz a top bajnokságok között azért nem hasonlítható egy Premiershiphez. A legkönnyebb gólt lőni, a leggyengébbek a védekezések, ehhez képest olyan csatárokkal sem sikerül odaférni a top4-be, mint CR7...

Persze ne temessük még a torinói csapatot, a fanok által sokat emlegetett Spirito Juve még képes lehet beférni a top4-be. Ehhez két meccset kell nyerni, amiből ez az Inter elleni a bonyolult, és az utolsó fordulóban még lesz egy Atalanta-AC Milan meccs, ahol egyik, vagy mindkét csapat pontokat veszíthet. Viszont minden számolgatás alapja az, hogy a Juve megveri az Intert. De megveri?

A mi tippünk, hogy mindkét csapat gólt fog lőni. A Juventus védekezése tragédia, zsinórban 11 tétmeccs óta kap gólt, vagy inkább gólokat a Juventus. Legfájóbb az AC Milan ellen kapott három gombóc lehetett. Fűtől-fától gólt kap a Juventus, Parma, Benevento...-már kiesett, vagy kieső helyen lévő együttesek is mattolták a Zebrák védelmét. Az Inter meg ontja a gólokat, ráadásul görcs nélkül játszik. Épp ezért az Intert nem nagyon fogja érdekelni, ha mondjuk gólt kap, csak játszani akar jót. Azért a zsebben lévő bajnoki cím azt eredményezi, hogy a koncentráció a védekezésben már nem olyan, mint előtte, a Samp, az AS Roma is lőtt gólt, és lőhetett volna többet is, ha picit több szerencséje van.

A mi tippünk a gólváltás, aztán hogy melyik csapat mennyit rámol be a másiknak, a tipp szempontjából részletkérdés. De csak a tipp szempontjából...

Címkék: sportfogadás, tipp,