Itt az első valódi pénzes Facebook kaszinó

2013-03-06
A 888 útjára indította a legnagyobb közösségi portál első valódi pénzes, teljes kaszinó alkalmazását.

 

A MAGIC888 nevű app egyelőre csak a 18 éven felüli brit felhasználók számára érhető el, ők azonban a kaszinójátékok teljes skáláját, így rulettet, blackjacket és nyerőgépjátékokat is valódi pénzben játszhatják.

A 888-nak nem ez az első valódi pénzes szerencsejátéka a Facebookon, múlt év decemberben startolt az első,  BingoAppy nevű bingó alkalmazásuk.

 

Jelenleg három szolgáltató kínálhat valódi pénzes szerencsejátékot a Facebook platformján. A Jackpotjoy tavaly augusztusban indította el a Bingo & Slots Friendly nevű appot; a Sportingbet és a Plumbee tulajdonában lévő Bonza Gamint pedig február elején startoltat a Bonza Slotsszal.

  

A gibraltári liszensszel rendelkező 888 természetesen igyekszik megnyugtatni a Facebookos pénzes szerencsejátékot ellenzők táborát, hangsúlyozta, hogy a valódi pénzes Facebook applikáció rendkívül szigorú életkor-ellenőrzést alkalmaz, így megfelelően biztosított a kiskorúak védelme.

 

Egyelőre egyik cég sem közölt adatokat arról, hogy valójában hogyan teljesítenek ezek a pénzes közösségi alkalmazások a hagyományos digitális csatornákhoz képest. Várhatóan azonban a 888 és a Sportingbet adatai hamarosan napvilágra kerülnek, hiszen ezek tőzsdén jegyzett cégek.