Itt a harmadik valódi pénzes Facebook szolgáltató is

2013-02-07
A Sportingbet és a Plumbee tulajdonában lévő Bonza Gaming megállapodásra jutott a legnagyobb közösségi portállal, hogy a Net Entertainment-tel karöltve valódi pénzes játékokat szolgáltathasson a Facebookon.

 

A közösségi játék szolgáltató azután indította útjára debütáló termékét, a Bonza Slots-ot a Facebook-on, hogy ma reggel hivatalosan is megkötötték a szerződést. A Bonza Slots csomagban a Net Entertainment által fejlesztett nyerőgépekkel és kaszinójátékokkal játszhatnak a felhasználók. Az online játékokat fejlesztő cég azt tervezi, hogy további játékokat dob piacra a Bonza Gaming facebookos platformján.

 

A Bonza Gaming a Gamsyst és a 888-at követve lépett be a népszerű közösségi oldal fizetős játékainak piacára. Elsőként a Gamesys kínált valódi pénzes szerencsejátékokat a Facebookon – tavaly augusztusban debütált a Bingo és Slots Friendzy nevű játékokkal, decemberben pedig a 888 is elindította saját játékát, a Bingo Appy-t. 

 

A decemberben alakult Bonza Gaming piacra lépése is azt jelzi, hogy a valódi pénzes játékok előretörőben vannak a közösségi platformokon, a szerencsejáték szolgáltatók remélik, hogy ez lesz a következő nagy fellendülés korszaka.