Ismét nagynyertes Békés megyében!

2015-10-07
Békésen adták fel azt a lottószelvényt, melynek Jokere 117 millió forintot nyert a 40. heti számsorsoláson.

 

A beol értesülései szerint a békési Barta Postán adták fel azt a lottószelvényt, amelyen 117.627.760 forintot nyert valaki a Jokerrel. A Barta Posta tulajdonosa, Barta István Zoltán az üzleti szabályzat és a kötelező titoktartás okán nem kívánta sem megerősíteni, sem cáfolni a lap információit, azonban állítólag már a fél város a nyereményről beszél...

 

A Barta Posta korábban is többeket tett egy pillanat alatt jómódúvá, hiszen az elmúlt években kaparós sorsjegyen háromszor is ötmillió forinttal gazdagodtak játékosok, lottón szintén többször volt milliós nagyságrendű nyeremény, és olyan is volt, aki autóhoz jutott a feladott lottószelvényhez kapcsolódó játékon.

 

Békés megyében egyébként nem ritkák a nagyobb nyeremények. A Békéstől mintegy 10 kilométerre található Mezőberényben 2013 januárjában adták fel például az akkori esztendő első telitalálatos Ötöslottó szelvényét, ami akkor 1,4 milliárd forintot ért.

 

Korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, hogy az elmúlt bő évtizedben kétszer is Békés megyeiek nyertek: 2003-ban egy 525 milliós Ötöst nyertek a viharsarkiak, 2005 júniusában pedig egy Battonyán feladott szelvénnyel vitték el szintén az Ötöslottó 2,3 milliárdját.

 

 

Címkék: kenó, lottó, lottónyertes,