Ismét akcióba lendült a hírhedt politikai fogadási specialista

2015-02-17
200 ezer fontot, mintegy 82 millió forintot tett fel egy fogadó arra, hogy függő parlament fog kialakulni az Egyesült Királyságban – abból a pénzből, melyet a skót függetlenségi szavazásra tett fogadásával nyert.

 

A játékos ezzel a legnagyobb összeget kockáztatja, mely politikai választásokra való fogadási eseményre valaha is érkezett. Ha valóban függő parlament alakul ki, tehát egyik párt sem rendelkezik majd egyértelmű többséggel, a játékos 45 ezer fontnyi, azaz 18,6 millió forintnyi profitot könyvelhet el. 

 

Nem ez az első alkalom, hogy ez a játékos egy szavazás végeredményére fogad – most is abból a pénzből játszik, melyet egy korábbi óriási tétes fogadásával nyert a skót függetlenségi referendumkor. 

Akkor 900 ezer fontot (371 millió forintot) tett fel arra, hogy Skócia nem fog kiválni az Egyesült Királyságból, amivel 193.333 fontot (80 millió forintot) nyert.

A meg nem nevezett londoni férfi most 2/9 odds mellett tett meg 200 ezer fontot, így 44.444 fontot nyerhet, ha megérzése helyesnek bizonyul.

 

„Ez az úriember tartja a skót népszavazásra és az általános választásokra érkezett legnagyobb tét rekordját is, és a skót népszavazásra való fogadásából származó nyereményét most a függő parlament kialakulására tette fel.” – nyilatkozta a William Hill fogadóiroda szóvivője, Graham Sharpe.

 

A játékos skót népszavazásra való fogadását három különböző napon tette meg ugyanabban az irodában, a William Hill szóvivője most pedig azt közölte, hogy az általános választásokra való fogadását telefonon adta le.

 

A William Hill egy másik ügyfele már 23 fogadást tett meg, összesen 23.400 font (9,6 millió forint) értékben ugyanerre, tehát, hogy függő parlament alakul ki. Ha valóban így lesz, ez a játékos 51.000 fonttal (21 millió forinttal) lesz gazdagabb. 

 

„Az általános választások piaca most kezd izzani, úgy számítjuk, hogy ezzel az új rekordösszegű téttel a mi fogadási forgalmunk is rekordot dönt, és túlszárnyalja azt a 3,25 millió fontot, melyet a skót népszavazáskor könyveltünk el.” – nyilatkozta a William Hill szóvivője, Graham Sharpe.

 
Címkék: fogadás, sportfogadás,