Indul az első valódi pénzes közösségi szerencsejáték-háló

2013-12-05
A kanadai szoftverrel működő ISIS Friends-en valódi pénzes szerencsejátékokat lehet játszani egy, a Facebookhoz hasonló közösségi hálózatban.

 

A man-szigeteki liszensszel rendelkező Cladstone termékének motorját egy kanadai szoftverfejlesztő cég, az ISIS Lab Corporation biztosítja. A közösségi hálót egyelőre csak az Egyesült Királyságok lakói használhatják legálisan, ők számos online szerencsejáték közül választhatnak, és emellett több olyan közösségi szolgáltatás is várja őket, melyek egyrészt a vevői elkötelezettséget növelik, másrészt megkönnyítik a játékosok közötti interakciót.

 

A hálózat az ISIS platformjára épül, mely biztosítja a szolgáltatónak az elszámolási rendszert, a back office-t, a felhasználói támogatást és a közösségi hálózati szolgáltatásokat, valamint támogatja a harmadik féltől érkező játékok integrációját. 

 

Az ISIS elnök-vezérigazgatója, Daniel Kajouie elmondása szerint a fejlesztés évek óta tartó kutatómunka és fejlesztés eredménye. Elárulta, hogy a piacradobás pillanatában is már több száz játék lesz elérhető. A játékosok nemcsak megoszthatják barátaikkal kedvenc játékaikat, hanem játszhatnak és fogadhatnak is velük – mindezt „most először egy biztonságos, és teljesen legális környezetben”.