Igaza volt a fogadóirodáknak - az Attraction meghódította Angliát!

2013-06-08
Hihetetlen teljesítmény a magyar csapattól; a Britain's Got Talent tehetségkutató műsorban ők bizonyultak a legjobbnak. A jutalmuk 87 millió forint és nem mellesleg világhír.

Ahogy a héten megírtuk, a fogadóirodák soha nem látott odds-okkal jósolták az Attraction nevű magyar árnyszínházat az első helyre. 

A magyar tánccsoport kiváló érzékkel alkotta meg a vetélkedő utolsó fellépését; az angol nép nagyszerűségét hangsúlyozta előadásával. Az együttes, amely a műsor történetének első magyar döntőse és nyertese, Edward Elgar hazafias dala, a Land of Hope and Glory zenéjére adta elő bravúros árnyjátékra épülő kétperces produkcióját. Az előadás Nagy-Britannia utóbbi évtizedeinek történelmi eseményei, kiemelkedő politikai személyiségei és az uralkodó előtt tisztelgett.

 

A módszer hatott, a zsűri már az eredményhirdetés előtt győztesként ünnepelte a csapatot. A győztes előadást itt is megnézhetik:

A versenyben az első helyezett negyed millió angol font jutalmat kap, és lehetőséget arra, hogy a királynő előtt is fellépjen.

Címkék: fogadás,