Hogyan használjuk a PayPal oldalát?

Ha a megrendelése után a PayPal fizetést választja, az oldal automatikusan átnavigálja Önt a PayPal biztonságos fizetési oldalára.

PayPal: gyors és biztonságos fizetés

A PayPal biztonságos fizetési oldalán két lehetőség közül választhat. Ha van PayPal számlája, akkor a jobb oldalon egyszerűen lépjen be, és fizessen a szokásos módon.

Ha nincs, akkor a bal oldalon megjelenő űrlapot használja. A megrendeléskor megadott adatok automatikusan megjelennek az űrlapon. Önnek a következő adatokat kell még kiegészítenie:

  • Card Number: ez a bankkártya száma
  • Expiration Date: a bankkártya lejárati ideje hh/éé sorrendben, ahogy ezt általában a bankkártyán is megadják.
  • CSC: a kártya hátoldalán található háromjegyű biztonsági kód (az aláírás mező felett jobbra).
  • Home Telephone: ez ugyan otthoni telefont jelent, de azt a számot érdemes megadni, amelyen a bankja eléri Önt, ha mégis gond akadna. (Ne felejtse el megadni az országkódot és a körzetszámot)
  • E-mail: az itt megadott e-mail címre érkezik a visszaigazolás a fizetésről.

A címadatokat érdemes itt még egyszer ellenőrizni. A "Billing Address Line2" mező csak arra szolgál, ha az első sorba nem fértek volna ki a címadatok. Ez az egyetlen nem kötelezően kitöltendő mező.

Ha az összes mezőt kitöltötte, nyomja meg a "Review Order and Continue" gombot. Itt még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, a fizetendő összeget és a megrendelést.

Ha mindent rendben talál, hagyja jóvá a tranzakciót. Pillanatokon belül értesítik Önt e-mailben a sikeres tranzakcióról, ezzel egyidőben mi is megkapjuk az értesítést a sikeres fizetésről, és elkezdjük a megrendelése feldolgozását.

A fizetésnek ez az Ön számára leggyorsabb és legolcsóbb módja.

Ha azonban mégsem sikerül a tranzakció, vagy nem érti valamelyik hibaüzenetet, minden további nélkül visszatérhet a honlapunkra oly módon, hogy az oldal alján található: Cancel and return to ... (Mégsem, és visszatérés a ... honlapjára) linkre kattint. Ha ezt teszi, akkor úgy folytatódik a megrendelési folyamat, hogy jelzi a PayPal fizetés sikertelenségét, és felajánlja, hogy újból próbálkozhat.