Három szelvénnyel nyert 1-1 millió dollárt ugyanazon a lottósorsoláson

2015-06-22
Egy igen szerencsés virginiai férfinak 3 nyertes szelvénye is lett a június 2-i MegaMillions lottósorsoláson, melyekkel összesen 3 millió dollárt nyert.

 

Don Wilson több szelvényt is vett arra a bizonyos június 2-i sorsolásra, melyen a 2-9-11-22-23 és 12 számokat húzták ki – Wilson családtagjainak születésnapjainak számait. Két szelvénnyel semmit sem nyert, kettővel négy számot eltalált, így 500-500 dollárt nyert velük, hárommal pedig a plusz számon kívül mind az 5 nyerőszámot eltalálta, így azok egyenként 1-1 millió dollárt értek. Ha a 12-es plusz számot is eltalálta volna, 260 millió dollár ütötte volna a markát.

 

„Ez csak pénz. Vannak az életben sokkal fontosabb dolgok is, mint a pénz. A pénz ugyan megold néhány problémát, de nem tesz hozzá semmilyen plusz értéket az élethez, csak dolgokat.” – nyilatkozta a férfi, mikor átvette a 3.001.000 dolláros csekket a lottótársaságtól.

„Az egészségem sokkal fontosabb számomra, mint ez a csekk. Ez a nyeremény egy áldás, és így is állok hozzá.” Elmondása szerint a pénzből az értelmi fogyatékos gyermekekért tevékenykedő, Super Kids elnevezésű alapítványt fogja támogatni.

 

Arra nem adott magyarázatot, hogy miért vett több szelvényt is ugyanazokkal a számokkal… ami kétségkívül fura stratégia, de most kifizetődött…