Hamarosan kezdődik a WPT Merit Ciprus Classic

2012-07-23
Az egymillió dollár összdíjazású versenyt augusztus 4. és 9. között rendezik meg

 

Augusztus elején kezdődik a WPT Merit Ciprus Classic pókerverseny, amelyet a World Poker Tour Season XI sorozat keretében, a PartyPoker.com támogatásával rendeznek meg. A pókertorna fő versenyeire, amelyre 4000 + 400 dollár a buy-in, augusztus 4. és 9. között kerül sor, míg a főasztal játékának élő közvetítése augusztus 9-én, ciprusi idő szerint délután egy órakor, közép-európai idő szerint délben kezdődik. 

A főversenyt megelőzően számos lehetőség nyílik arra, hogy kvalifikálják magukat a játékosok, így részt vehetnek a freeroll és szatellit versenyeken is. Sor kerül ezen kívül egy négyszázezer dollár garantált díjazású NLH tornára július 28-án (buy in 2.500 + 250 dollár), egy kétszázezer dollár garantált díjazású Merit Special Eventre (buy in 2.000 + 200 dollár) valamint egy hetvenötezer dollár díjazású NLH versenyre is (buy in 300 + 400 dollár). Ezen kívül számos No-Limit, Omaha és Razz versenyre is benevezhetnek a jelenlévők.

 

A WPT tornák igazgatója, Matt Savage lesz a verseny vezetője, amelyen számos ismert pókerjátékos is részt vesz, így a WPT Season X győztese, a PartyPoker.com profija, Marvin Rettenmaier, Kara Scott, Tony G. valamint a WSOP karkötő győztes Dominik Nitsche is. 

 

Címkék: póker,