Ha ma játszik, nagyobb az esélye az ötöslottón nyerni!

Eláruljuk a titkot, reméljük nem fog csalódni!

 

Sajnos az ötöslottó eltalálásának az esélye akkor is 1:43 millióhoz, ha ma adja fel a szelvényét, viszont a Szerencsejáték Zrt. ezen a héten megint plusz akciót hirdetett több játékára, többek között az Ötöslottón játszó tippelők között is.

Az akció lényege a szokásos: Játsszon az Ötöslottón egy szelvényen legalább 1350 forintért, és megnyerheti a minden nap kisorsolandó háromszor 1 millió forintot.

 

Sajnos nem tisztünk a Szerencsejáték Zrt-t reklámozni (pedig igen jó üzlet, lásd majd egyik későbbi írásunkat), de olvasóink figyelmét fel szeretnénk hívni az következőre:

Az Ötöslottó húzás köztudottan szombati napokon történik, ezen a napon adják el a legtöbb szelvényt az utolsó rohamban, legtöbbször az emberek a hétvégi bevásárláshoz kötik ezt az eseményt. A legkevesebben viszont hétfőn álmodoznak a nagy nyereményről, hiszen épp, hogy túltették magukat a nagy hétvégi csalódáson - már megint nem nyertem...-, és egyébként is a hétkezdéssel vannak elfoglalva, Pató Pál úr módjára úgy gondolják, még bőven van idejük megvásárolni a szelvényt. Ennek megfelelően hétfőn pangani szoktak a lottózók, ötöslottót a legkevesebben ezen a napon vesznek. Lényegesen megnő tehát az esélyünk az egymillió forintra, ha ma térünk be a lottózóba, de ha mégsem sikerül, még mindig izgulhatunk a 10 milliós fődíj sorsolásakor, amin az összes, ezen a héten játékba adott, feltételeknek megfelelő szelvény indul. No és persze akkor, amikor a 3,9 milliárdot sorsolják...:)

Címkék: lottó, ötöslottó,