Gyorsuló világ - gyorsuló póker

Hihetetlen tempójú a mai világ a 20-30 évvel ezelőttihez képest. Az internet és az okostelefonok világában már azt hihetnénk, ezt már nem is lehet tovább fokozni. Pedig igen, itt van a Zoom Póker!

 

Pár napja került be a Zoom póker a Pokerstars valódi pénzes játékai közé, és máris 50%-kal növekedett a leosztásszám a cég online termében. Február 24-én kezdték meg a játék tesztelését, először játékpénzes, majd mikrotétes formában, de olyan sikere lett, hogy a cég március 19-én nem csak nagyobb téteket (0,5 és 1 dollár), hanem új játéktípusokat is bevezetett. Ilyenek például a Limit Hold'em, Omaha és Omaha Hi-Lo, és nemsokára lesznek Zoom MTSNG játékok is.

 

Noha a Pokerstars forgalma a leosztásszám növekedésével nem nőtt jelentősen, de a cash game forgalmának már most a negyedét teszik ki a Zoom típusú játékok. A leosztásszám 50%-os növekedése abból ered, hogy ennél a játéktípusnál ugyanannyi idő alatt háromszor annyi leosztás lehetséges, mint a régebbi asztaloknál.

 

A játék sikerét más cégek is megirigyelték, hamarosan az Unibet és a Betsson is jelentkezik gyors játékával, a Fast Pokerrel, és valószínűleg követik őket más termek is.

Címkék: póker,