Gus Hansen 1,5 millió dollárt veszített 27 óra alatt

2012-11-19
A tegnapi nap nem sikerült túl fényesen az újraindult Full Tilt Poker arcának, Gus Hansennek: 27 óra alatt 334 millió forintnak megfelelő összeget veszített.

 

Hansen pár napja még arról nyilatkozott, hogy mennyire boldog, és mennyire „nagyszerű, hogy újra a Full Tilt Pokeren játszhat”. Aztán jött a feketeleves… 

 

Nem kezdődött rosszul a nap számára, hiszen az éjszakai és kora hajnali menetet körülbelül 500 ezer dolláros pluszban zárta “O Fortuna PLS” és “no Ola” ellen a $200/$400 PLO asztalnál. 

Azonban miután aludt egy keveset, reggel 7 körül ismét asztalhoz ült, és ekkor kezdődtek a bajok. Ismét “O Fortuna PLS” ellen játszott a 2-7 Triple Draw asztalnál, és hat órával később már 300 ezer dollárt veszített.

Aztán jócskán emelve a tétet, a $2k/$4k Fixed Limit Omaha Hi/Lo asztalok felé vette az irányt, ahol 23 óra alatt 1,4 millió dollárt veszített, “cottonseed1”, “SallyWoo” és mások ellen.

 

„Nem pont az a visszatérés, amire számítottam. De ahogy ismerem magam, úgy nyolc perc múlva újra az asztalok mellé ülök.” – kommentálta az esetet Hansen.

 
Címkék: online játék, póker,