Gordon Ramsey a kaszinóbizniszbe is beszállt

2021-04-14
A nem mindennapi stílusáról (is) elhíresült sztárszakács a témája a NetEnt legújabb nyerőgépének.

 

Az egyik legnagyobb nyerőgépjáték gyártó, a NetEnt új video slotjának témája Gordon Ramsey Pokol konyhája, melyből természetesen nem maradhattak ki a sztárséf nevéhez szorosan hozzátartozó fogások és nem túl finom beszólások.

 

A Ramsay sikeres éttermeket üzemeltet szerte a világon, melyekkel nem kevesebb mint 16 Michelin-csillagot gyűjtött össze. A kulináris világon túllépve nemzetközi hírnevet szerzett számos tévéműsor révén, beleértve a Pokol konyhája című valóságshowt. Ennek témájára épül az új, öttárcsás, háromsoros video slot is, mely már elérhető az Unibet online kaszinójában.

 

A show világszerte évek óta magával ragadja a közönséget, a Fox nemrégiben jelentette be, hogy hamarosan indul a 20. évad. 

 

 

A video slot is biztosan felpiszkálja a rajongók étvágyát, mivel tökéletesen hozza a sorozat érzelmileg feltöltött hangulatát, repülő késekkel, edényekkel és tányérokkal a Ramsay's Wilds funkcióban, amely véletlenszerűen akár hét Wild szimbólumot is elhelyez a tárcsákon a fő játékban.

 

Ramsey gyilkos tekintete közül három aktiválja a Team Challenge (Csapatverseny) bónusz pörgetéseket, ahol elszabadul a pokol. A játékosok két játékteret kapnak, ahol a klasszikus Pokol konyhája főzőversenyhez hasonlóan a piros és kék csapatok versenyeznek. 

 

A játékosoknak választaniuk kell a csapatok közül, és ha a csapat nyer, a játékos bejut a bónusz játékba, ahol Többszörözők és a tét akár ötszörösét adó véletlenszerű nyeremények várnak a szerencsésekre. 

Címkék: kaszinó, nyerőgép,