Getafe - Celta Vigo: Munuera, kösd fel a gatyát!

2021-10-25
A LaLiga aktuális fordulójának záró meccsén a még nyeretlen Getafe a szintén cudarul álló Celtát fogadja. Eleve nem túl finom csapatok, ráadásul még nyomás alatt is játszanak. Hogy ebből mi lesz?

Getafe - Celta Vigo

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Lapok száma 5,5 felett

Unibet odds: 1,72

Kezdés: 2021.10.25. 21:00

 

Hogy mi lesz ebből a meccsből, azt mi sem tudjuk, legfeljebb sejtjük. Röviden: kevés gól, de annál több lap!

Ha az előző, teljes idényt nézzük, akkor e két csapat gyűjtötte a legtöbb lapot a ligában. A Getafe 117 sárga lap mellett hét pirosat is összekapart magának, de ha egyenlő mércével mérik az akkori Bordalás-féle Getafét a többi csapattal, 150 sárga alatt nem állnak meg. A sporik jogtalanul sokkal többet tűrtek el ennek az együttesnek.

A Celta sem sokkal maradt el a Getától, 104 sárga és 5 piros lap, ilyen szempontból a Getafe mögött a 2. legtöbb lapot gyűjtő együttes a vigói volt. De ezek csak a lap statisztikák, rengeteg szabálytalanság, rengeteg focipályára nem illő esemény.

E két csapatnál tényleg benne van minden, ami a foci piszkos oldalát illeti. Érdekesség, hogy az előző idényben a két 'legpiszkosabb' együttes volt e kettő, mégis elég 'tiszta' volt kettejük meccse. Összesen a két meccsük 10 sárga lapot hozott, ami szinte semmi, ismerve a stílusukat.

Az is érdekes, hogy ebben az idényben a Celta is próbál tisztábban játszani, és próbál a Getafe is, de ahogy tisztábban játszik, ez valamiért az eredménytelenséggel is együtt jár.

A Vigo mérlege 2-1-6, a Geta mérlege 0-2-7. A madridi Getafénél már edzőcsere is volt, Michel helyett Q. S. Flores irányít már. Egy meccsen már irányított, akkor 0-0 lett a vége a Levante ellen. Viszont azóta volt egy jó 10 napja Flores-nek, hogy picike reformokat hajtson végre, megismerje a játékosait. Szóval az igazi debütálása a hétfői találkozó lesz. Bár hétközi forduló jön a spanyoloknál, e két csapatnak nincs mire tartalékolnia. Az idősebbik Munuera vezeti a meccset, a mi tippünk pedig az, hogy hat lap alatt ezt a találkozót nem fogja lehozni.

Címkék: sportfogadás, tipp,