Gattuso is bundázhatott

2013-12-17
A világbajnok és kétszeres BL-győztes Gennaro Gattuso ellen is nyomoznak a hatóságok az olaszországi labdarúgó bundabotrányban - értesült kedden az olasz média.

 

"Gennaro külföldön volt, most hazaérkezett, de egyelőre várnunk kell, amíg a részletekre fény derül. Az ügyvédei kapcsolatban állnak az ügyésszel" - nyilatkozta Andrea D'Amico, Gattuso menedzsere a 35 esztendős játékos házának átkutatása után.

    

A cremonai ügyészség a korábban a Lazióban, az AC Milanban és az Internazionaléban is szerepelt Cristian Brocchi ellen szintén nyomozást indított.

    

Az ANSA olasz hírügynökség beszámolója szerint az éjjel négy embert tartóztattak le, ők közvetítők voltak a mérkőzések manipulálását kitervelő és megszervező bűnözők és a játékosok között.

    

A 73-szoros válogatott Gattuso az AC Milan színeiben 335 bajnoki találkozón lépett pályára, a 2012/13-as szezonban pedig előbb játékosa, majd játékos-edzője lett a magyar válogatott Vanczák Vilmost is foglalkoztató Sionnak. A svájci csapatból vonult vissza, s a mostani idény elején rövid ideig az olasz élvonalban szereplő Palermót irányította.

 

Forrás: MTI