Fogadási tipp - Kikerülhet a netre Trump orosz prostis videója?

2017-02-23
Nagyobb az esélye, hogy Trump „aranyesős” videója 2017-ben megjelenjen az interneten, mint Orbán Viktor Fehér Házbeli látogatásának.

 

Melania viszont nyugodt lehet: szinte lehetetlen, hogy Trump az Elnöki rezidencián megcsalja őt. Bár a válásuk így sem elképzelhetetlen, ám mindössze 18-szoros pénzt fizet. Ellenben, egy igazi Fehér Házbeli románccal már tétünk 200-szorosát kapnánk… 

 

Még férje beiktatása előtt közölte Melania, hogy összesen csak két napot fog a Fehér Házban tartózkodni az ünnepség miatt, majd 10 éves fiával visszatér New Yorkba, hogy nyugodtan tudja folytatni tanulmányait. A házasságukkal a sajtó is erőteljesen foglalkozik, így felröppentek hírek válásról, és arról is, hogy Trump orosz prostituáltak szolgáltatását vette igénybe, akik „golden showers show”-t is rendeztek neki.

 

Hogy a megcsalással, válással és egyéb intim percekkel kapcsolatos pletykákból mi igaz, azt még nem tudjuk, a Winmasters mindenesetre már beárazta a jövőt.

 

Donald Trump 2017-ben a Fehér Házban megcsalja Melaniát? Igen 200.00
Donald Trump elválik Melaniától 2017-ben? Igen 18.00
Donald Trump „golden shower" videofelvétel megjelenik az interneten 2017-ben? Igen 5.00

 

Összehasonlításul: annak a szorzója, hogy Orbán Viktor meglátogatja Trumpot a Fehér Házban 2017-ben: 10.00.

 

Melania Trump, a jelenlegi amerikai elnök, Donald Trump felesége, 1970-ben született egy délkelet-szlovéniai kisvárosban, Novo mestoban. Egy évet járt a ljubljanai egyetemre, majd tanulás helyett inkább modellkedésre adta fejét – már akkor öt nyelven beszélt (szlovén, szerb, angol, francia és német). 1992-ben költözött Olaszországba, 1996-ban pedig már New Yorkban dolgozott. 2005-ben lett Donald Trump harmadik felesége, és annak négy gyermekének mostohaanyja. A lakodalom milliárdoshoz méltó volt, akkori árakon számolva cirka 190 millió forintba került a világra szóló felhajtás. Közös fiuk 2006-ban született. Melania a második olyan amerikai elnök-feleség, aki nem az Egyesült Államok területén született és a harmadik, aki modell volt.

 

Esemény: Trump és Melania

Határidő: 2017. június 1. 11:00

Iroda: Winmasters (Specials/United States/Donald Trump)

 

Címkék: fogadás, tipp,