Foci-Eb: Németországban vívhatjuk ki a továbbjutást

2021-06-22
Ha megverjük Németországot, akkor továbbjutunk! Jó-jó, tudjuk, hogy ennek mi a reális esélye, de az is biztos, hogy jobb, mint a Dumb és Dumber című film főhősének 'becsajozni'

Németország - Magyarország

Foci-Eb

 

Online sportfogadás tipp: Németország labdabirtoklása %-ban 64,5 felett

Unibet odds: 1.85

Kezdés: 2021.06.23. 21:00

 

Bizony-bizony, a magyar válogatott esélye a továbbjutáshoz nem egy a millióhoz. Annál azért sokkal jobb! Fogadóirodától függően 12.00-es és 16.00-os szorzó között mozog a magyar továbbjutás, belekalkulálva az irodák hasznát, akkor kijelenthető, hogy a bukik nagyjából azt érzik, ez a magyar csapat, ha mondjuk 20-szor lejátszaná ezt a meccset, egyszer biztos győzne.

Sajna nekünk egy próbálkozásunk lesz, de hátha ez lesz az a meccs, amikor nekünk minden sikerül, nekik meg semmi.

A realitás persze az, hogy a németek minket is elvernek. Ahogy a portugálokat elverték, úgy minket is könnyen elintézhetnek. Más kérdés, hogy ezt a defenzív magyar együttest, amely jól tömörül, stabil, taktikailag fegyelmezett, nagyon nehéz igazán kitömni. Szalaival és Orbánnal olyan stabil lábakon álló a védelmünk, hogy sok más Eb-résztvevő megirigyli, tényleg igazi csapat a magyar. Nagyon nehéz nem szeretni a Rossi-féle válogatottat. Biztos lehetne jobban, szebben focizni, de ne feledjük, nincs Szoboszlai, hiányzik Kalmár, szóval a kreatív zónából hiányoznak kulcsjátékosok.

Tippelni kéne, de nem könnyű. Próbáltunk egy olyan tippet választani, amely nyugodtan jöhet, és közben lehet szurkolni a magyar továbbjutásért, a kettő 'nem üti' egymást.

Szóval itt ez a fránya labda. Ezt a labdát valószínűleg a németek birtokolják majd többet. Ezt mi nem is bánjuk, nekünk nem is nagyon kéne, csak amíg gólt lövünk. Épp a finnek bizonyították, hogy egy lövéssel is lehet meccset nyerni - az más kérdés, hogy ritkán sikerül. De sokszor igen, pl. a Man. City is kapott ki idén úgy, hogy az ellenfélnek két lövése volt a meccsen, és mindkettő gól lett. Valami ilyesmit szívesen látnánk, és akkor úgymond a kutyát sem érdekelné, hogy a labda a meccs 70-80%-ában Mülleréknél volt.

Mert simán lehet, hogy akár 70%-ot is elérnek ebben a szegmensben, hisz sokkal labdabiztosabbak, és otthon játszanak. Most nem lesz ott a srácok mögött a magyar tábor, ez is sokat számíthat. A Nationalelf 56 és 59 százalékos labdabirtoklást hozott össze a portugálok és a franciák ellen, pedig azért e két válogatott picit nívósabb, mint a miénk. Mezőnyben egyértelmű lesz a német dominancia, aztán hogy gólok számában mennyire lesz egyértelmű a találkozó, az már más lapra tartozik.

Ahogy írni szoktuk hasonló meccsnél és tippnél, ha a németek korai gólt lőnek, azért lesz náluk a labda, ha meg nem, akkor azért. Ha esetleg mi találunk be korán, a tippnek az tenne csak igazán jót. De nem csak a tippnek...

 

Címkék: sportfogadás, tipp,