Foci-Eb: Lewandowskiék Szlovákia ellen kezdenek

2021-06-14
Az E csoportban a lengyel és szlovák csapatok mellett Svédország és Spanyolország szerepel. Épp ez a tény az, ami miatt ezt a nyitómeccset Lewáék és Hamsikék is meg akarják nyerni.

Lengyelország - Szlovákia

Euro 2020

 

Online sportfogadás tipp: Lapok száma 3,5 felett

Unibet odds: 1.76

Kezdés: 2021.06.14. 18:00

 

Az E csoport favoritjai a spanyolok, nagy meglepetés lenne, ha a La Rioja Furia nem menne tovább. Svédország is acélosnak tűnik, így a lengyel-szlovák meccsen egy iksz igazából egyik félnek sem jó eredmény. Ezt a találkozót mindkét együttes szeretné megnyerni, a kérdés csak az, hogy melyik mennyit mer kockáztatni.

Ami tény, a lengyel együttes gerince nem fiatal, Lewa, Krychowiak és Glik is elmúlt már 30. A szlovák együttes középpályája sem épp fiatal, Mak, Hamsik, Kucka sem 'mai gyerek'. Szóval rutin lesz, a mi tippünk pedig az, hogy lesz keménység, sőt sokszor durvaság is. Zielinski, Krychowiak, Bednarek vagy Glik, a lengyelek két belső védője és középpályája elég kemény ahhoz, hogy lapokat gyűjtsenek. A szlovákokat sem kell félteni, Skriniarral az a védelem elég kemény, Satka mellette biztos mindent belead, ő épp Lengyelországban légióskodik. Hamsik, Kucka vagy Hrosovsky sem megy a szomszédba egy-egy keményebb belépőért.

Ovidiu Hategan, román játékvezető fújja a meccset Szentpéterváron, aki rutinosnak számít minden téren. Az EL-ben és BL-ben is több fontos meccset fújt, válogatottaknak is sokat vezetett. A lapokat is használja bátran, legutóbb a Wales - Csehország vb-selejtezőn 4 sárga lap mellett egy-egy piros lap is megvillant.

A 3,5 lap felett opció 1.76-os szorzó mellett fogadható az unibeten. Ehhez négy sárga lap kell, vagy elég kettő is, ha mondjuk valaki egyből pirosat kap. Az is megfelel, ha valaki kap egy sárga lapot, plusz valakit két sárgával állítanak ki. Legvalószínűbb opció persze az, ha minimum 4 sárga kiosztásra kerül. Inkább harcos, küzdelmes meccset várunk, mintsem 4-5 gólos joga bonitót. Időhúzás, reklamálás is benne van a pakliban, és bár ez a torna eddig nem a lapokról szól, ebben a találkozóban simán benne 5-6 sárga, és akár a piros lap is, amit eddig még nem láttunk az Eb-n.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,