Foci-Eb: Az első igazi rangadó

2021-06-13
Az angol-horvát összecsapás az első igazi rangadója a 2020-as Eb-nek, két olyan válogatott csap össze, amely a végelszámolásnál is érdekelt lehet.

Anglia - Horvátország

Foci Eb

 

Online sportfogadás tipp: Összes elkövetett szabálytalanság száma 21.5 fölött

Unibet odds: 1.66

Kezdés: 2021.06.13. 15:00

 

Az angol válogatott Londonban, a Wembley Stadionban fogadhatja a horvát együttest. A horvátok a legutóbbi vb-n döntőt játszottak a franciák ellen, óriásit ment a dalmát együttes, és a cél most is valami hasonló. Tele van rutinos játékossal a déli szomszédunk válogatottja, vannak agilis fiatalok, remek kis csapat.

A favorit persze Anglia, hisz otthon játszhat, meg eleve talán picit erősebb a kerete, még ha ezt így nem is feltétlenül lehet kijelenteni. Viszont ha a játékosok értékét nézzük, akkor mindenképp, hisz mondjuk Modric vagy Rakitic bármekkora klasszis, már nem fiatal, így a piacon sem érnek annyit, mint pl. egy J. Sancho.

A találkozót Daniele Orsato vezeti, olasz spori, aki szereti fújkálni a sípot. A Serie A előző idényében meccsenként 29 foutlot fújt be, a BL-ben pedig átlagban 28-at.

A tippünk, hogy az összes elkövetett szabálytalanság száma 21.5 fölött lesz. Orsato tényleg nem az a spori, aki semmit sem fúj le. Nem fog mindenre lapot adni, mert úgy néz ki, ezen az Eb-n nem divat, de azért ami foult, azt megfújja. Igazi presztízs meccs, Anglia nyílván szeretne győzelemmel rajtolni, de ha netán Rebicék egy kontrával meglepik az angolokat, egyből jó kis éles kerekedik belőle. De akár 0-0-nál is oszthatják egymást a felek, hisz hátrányba senki sem akar kerülni. Még a csehek és a skótok vannak ebben a négyesben, szóval nem lenne tragédia a döntetlen sem, de azért is tenni kell.

Nekünk pedig elég sok kis apró szabálytalanság, sőt az a jó, ha kis apró szurka-piszkák vannak, hisz abból gyorsan feláll a sértett fél, és nem kell percekig ápolni. Reméljük, hogy az Eb innentől tényleg a futballról szól majd, és semmi tragikus nem történik sem pályán, sem azon kívül. A szabálytalankodás is a játék része, a mi tippünk pedig az, hogy szabálytalanságból minimum 22-őt látunk majd, amit Orsato is lefúj majd.

Horvátországnál a középpályán az a Kovacic-Brozovic duó nem lesz finom, a védelemben Vida, aki szintén képes keménykedni, Rebic támadóként is az egyik legagresszívebb horvát játékos a szónak jó értelmében, szóval ez egy jó kis tippnek néz ki vasárnapra.

Címkék: sportfogadás, tipp,