FTC - Qarabag: Nem lehetetlen, de nem könnyű

2022-08-09
A Ferencváros Azerbajdzsánban 1-1-es döntetlent ért el, így a továbbjutás a visszavágón fog eldőlni. Az azeri találkozón két hasonló képességű csapatot láttunk, a budapesti meccsen nüanszok dönthetnek

FTC - Qarabag

BL-selejtező

 

Online sportfogadás tipp:  Ferencváros DNB

Unibet odds: 1.52

Kezdés: 2022.08.09. 20:00

 

A Ferencváros számára a Tobol és a Slovan elleni találkozókon is a visszavágó sikerült jobban. A Tobol gyakorlatilag meg lett semmisítve a visszavágón, ahogy a Slovan is ki lett ütve Pozsonyban. Valószínűleg a Qarabag játékosai is felkészültek, hogy Csercseszov és stábja azért a második meccsekre képes olyan felállást és taktikát választani, amely az ellenfeleket dominálja.

A Fradi és a Qarabag nagyjából tényleg azonos képességű csapatnak tűnt, a meccs képe, a statisztikai adatok is erről árulkodnak. Ami talán jó hír, hogy az azeri csapat a Poznan és a Zürich elleni párharcokat is úgy nyerte, hogy otthon győzött, idegenben sem a svájciak, sem a lengyelek ellen nem sikerült nyerni.

Ezek alapján az FTC sikere 2,10-ért jónak tűnik, ám mi inkább biztosítjuk egy DNB opcióval, azaz iksz esetén a tét visszajár. Az FTC sikere DNB-vel 1,52-őt fizet, ez sem néz ki rosszul.

Ami még jól nézne ki, az a lapok, de egyelőre sehol nem találni szorzókat... A Qarabag elég fizikális focit játszik, és emiatt az FTC sem játszhat puhán. A találkozót del Cerróra bízta az UEFA, szóval nem egy rutintalan spori fújja majd a sípot. Visszavágó lévén még nagyobb lesz a tét és a feszültség. A Qarabag pl. a Zürich ellen a rendes játékidőben 6 sárga lapot gyűjtött be.

A Fraditól magabiztos játék kell, és nem szabad hátul hibázni. Ez lesz a kulcs. Az pedig nem lehet véletlen, hogy a Qarabag a Poznant és a Zürichet sem tudta idegenben legyőzni. A mi tippünk, hogy a Fradi nyer, viszont erre csak a döntetlen kizárásával merünk tippelni. Nem rossz az az 1,52, és valljuk be, azért az iksz benne van.

Címkék: sportfogadás, tipp,