FC Barcelona - Real Madrid: El Clásicó Messi nélkül

2021-10-23
Legyünk őszinték, meglepetés lenne, ha a Barcelona mindhárom pontot otthon tartaná, azaz megverné a Real Madridot vasárnap. Ehhez képest az X2 odds egész pofás!

FC Barcelona - Real Madrid

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: döntetlen vagy Real Madrid

Unibet odds: 1.47

Kezdés: 2021.10.24. 16:15

 

A katalán együttesnek van gondja bőven. Foltozni kell a lyukakat a költségvetésben, a klub 1350 millió eurós adósságot halmozott fel, és épp most vett fel újabb közel 600 milliós kölcsönt, hogy az előzőt fizetni tudja... Spórolnak, ahol tudnak. Messi ment, Griezmann fizetésétől is megszabadult a csapat, sokan lemondtak fizetésük egy részéről, és akkor ott van Messi, aki már Párizsban rúgja a bőrt, nem maradhatott.

A csapat meg van fiatalítva, jönnek a 17-18 éves srácok, Gavitól, Pedritől, Fatitól várjuk a csodát.

A Barcelona az 1350 millió Eurós hiány ellenére is működik, és ezt kell értékelni. Megvannak a tehetséges fiatalok, akik vagy beválnak, vagy pénzt csinál belőlük a Barca. Na, de a meccsről is.

Araujó sérülés miatt nem játszhat, aki jelenleg a Barca védelmének alapköve. A másik alapkő Pique, aki szintén szívvel-lélekkel játszik, és játszik hetek-hónapok óta összeszorított fogakkal. Messze van a 100%-os egészségi állapottól. Tuti játszatja őt Koeman, de az is tuti, hogy ez hiba. Pique egészségesen sem épp van Dijk. Közben a Real Madridnál elöl élete formájában focizik Benzema, kiváló állapotban mentálisan és fizikálisan is. Vini Jr szintén, ráadásul Jordi Alba játéka is kérdéses bokasérülés miatt. Tehát Araujó sérülés miatt biztosan nem játszik, Pique és Alba ha játszik is, sérülten lesznek a pályán.

A Real Madridnál a mag évek óta együtt játszik. Most sem jöttek sokan, egy Camavingát, egy Alabát kell beépíteni, előtte nagyjából senkit. A középpálya, Casemiro, Kroos, Valverde és Modric évek óta együtt játszik. A Barcánál Agüero most jött, Pedri sérült, nem igazán van kohézió, Depay, Agüero, Fati, maximum edzéseken játszottak együtt.

Van egy-két sérült játékosa a Madridnak is, de mind kiegészítő játékos. Ehhez képest az X2 szorzója 1,47!

A két együttes előző három bajnokiját is a Real Madrid nyerte, pedig akkor a Barca acélosabb volt. Messi és Griezmann játékával sem sikerült még csak a döntetlen sem. A mi tippünk, hogy a Madrid nem szenved vereséget vasárnap délután.

Címkék: sportfogadás, tipp,