Érdektelenség övezi a második Tropicana Póker kupát

A versenykiírásban az szerepel, hogy maximum 240 főt tudnak fogadni a 275.000 Ft + 25.000 Ft nevezési díjú második Tropicana kupán, így jönne ki a várhatő 66 milliós nyereményalap. Ehhez képest mindössze 17-en jelentek meg az első versenynapon március 20.-án.

 

Az első kupát megnyerő Koszta Miklós most nem indult a versenyen, három ismertebb név azonban feltűnt:Tóth Richárd, Stumpf András és Purak Zoltán, utóbbi kettőnek sikerült is tovább jutnia. A versenyt 6 vakszint után állították le, már ekkor megvolt ugyanis a 8 továbbjutó. A legtöbb zsetont Tóth Imre gyűjtötte be, aki saját bevallása szerint 1-2 éve kezdte a játékot, és komolyabb versenyen nem indult eddig.

 

Amennyiben nem indul több  versenyző, az összdíjazás kevesebb lesz, mint Koszta Miki decemberi nyereménye (7,2 millió forint), 17 főnél ez 4.675.000, ugyanis a decemberivel ellentétben a nyereményalap most nem lesz kiegészítve 11,1%-kal. Az első helyezett ebből 33%-ot kaphat, a második 20-at, a harmadik 14-et.

 

A rendezők még bizakodnak, ugyanis csak a negyedik selejtezőnapot törölték, ma még versenybe szállhatnak új versenyzők, de az alacsony nyereményalapot látva nem valószínű, hogy sokat fog változni a helyzet.

Címkék: póker,