Először játszott online kaszinóban, egyből 49 milliót nyert!

2018-04-16
Egy New Jersey-i férfi otthon unatkozva elhatározta, hogy megnézi, milyen is az az online szerencsejáték. Első online nyerőgép pörgetésével egyből megnyert egy 194 ezer dolláros progresszív jackpotot!

 

A 33 éves Anibal Lopes egy hétfő este a mobiltelefonján hozott létre egy játékosi fiókot a Sugar House kaszinó online oldalán. Elsőnek a Divine Fortune elnevezésű interaktív progresszív nyerőgép játékot indította el.

 

Mit tesz a kezdők szerencséje: a legelső pörgetésre egyből megütötte a 193.737 dollár értékű Mega Jackpotot! Ez volt a legnagyobb kifizetés mióta másfél éve elindult a SugarHouse online kaszinója.

 

“’Ez nem lehet igaz’ – gondoltam. Aztán szóltam a feleségemnek, hogy ’Nem érzem jól magam. Remegnek a lábaim.’ Mire ő azt mondta, hogy akkor hívja a mentőket. Erre mondtam neki, hogy nem vagyok beteg, csak nyertem közel 194 ezer dollárt!” – mesélte Lopes a The New York Times-nak.

 

Lopes úgy tervezi, hogy a pénzből először kifizeti a számlákat, aztán felújítják a házukat. Elmesélte, hogy már akkor is kipróbált pár online kaszinót, mikor 2013-ban legalizálták őket, de évek óta most játszott először. Általában évente úgy hatszor látogat el Atlantic City valamelyik kaszinójába, de most, saját elmondása szerint, rájött, hogy kényelmesebb a mobilján játszani, mert így megspórolja a négyórás utat..