Először játszott az online kaszinóban, 2,2 milliárdot nyert

2017-12-06
Egy skót játékos 6,3 millió angol fontot nyert a Hall of Gods elnevezésű nyerőgép játékon, és ezzel ő lett a Casumo online kaszinó eddigi legnagyobb nyertese.

 

A csak Neilként ismert játékos a Sun riporterének azt nyilatkozta, hogy miután rájött, hogy 6,3 millió angol fontot nyert, sokkos állapotba került. Nem mellékes tény, hogy a szerencsés játékos éppen aznap regisztrált fiókot a Casumo online kaszinójában, és csupán a hatalmas nyeremény előtt egy órával töltötte fel az első 30 fontot a játékosi számlájára.

 

Az óriási nyeremény egyébként egy 4 fontnyi (nagyjából 1400 forintos) téttel megtett pörgetés eredménye volt. Ez a 6,3 millió fontnyi (2,2 milliárd forintnyi) nyeremény az egyik legnagyobb összeg, melyet a NetEnt népszerű progresszív nyerőgépjátéka valaha is kifizetett.

 

A szerencsés játékos elmondta, hogy a nyeremény egy részét jótékonysági célokra fordítja, aztán elmegy a családjával Disney World-be, és meglátogatják a rokonaikat Ausztráliában. Azt is tervezi, hogy vesz egy tengerentúli nyaralót a szüleinek, először azonban egy bérletet vásárol kedvenc csapata, a Liverpool meccseire.

 

 

A Hall of Gods egy skandináv ihletésű játék, mely erősen épít a viking és száz mitológiára. A tárcsákon olyan istenek szerepelnek, mint Freya, Loki vagy éppen Odin. A többi szimbólumot az istenek jelképei – például Thor kalapácsa, vagy Odin hollója – alkotják. Az istenek a Midgard kígyó, egy démoni sárkány ellen küzdenek, amelyet mitikus fegyverekkel kell legyőzni.

 

A NetEnt által fejlesztett öttárcsás játék 95,5 százalékos RTP (visszafizetési) aránnyal működik. A Hall of Gods játékkal nem csak egy, hanem mindjárt három progresszív jackpotot lehet megnyerni – melyeket a Mini, Midi és Mega névvel illetnek. Ezek minden játékos minden egyes pörgetésével növekszenek, és a bónusz körben lehet megnyerni őket úgy, hogy pajzsokat kell szétzúzni Thor kalapácsával, és felfedni az alatta lévő nyereményeket. 

 

A Hall of Gods számos ismert online kaszinó kínálatában szerepel, így megtalálható például a Bet366 és a Sportingbet oldalán is.