Élő pókertermet nyit jövőre a PokerStars

2012-10-10
A PokerStars szerződést kötött az Egyesült Királyság legnagyobb kaszinójával, a Hippodrome-mal, melynek keretében 2013-ban saját élő pókertermet nyit London központjában. A Hippodrome meglévő termét teljesen felújítják és a PokerStars arculatára szabják.

 

A PokerStars a tervek szerint egy sor különleges eseményt és szponzorált pókertornát fog rendezni az új teremben. Az élő pókertorna 2013 elején fog indulni, melynek bereklámozására a cég az 50 millió játékos elérhetőségét tartalmazó adatbázisát fogja felhasználni.

A megállapodás részeként a PokerStars fogja biztosítani a Hippodrome jövőbeli online kaszinóportáljának póker szekcióját is. 

 

A HIppodrome színes története 1900 januárjában kezdődött. Eredetileg cirkuszként és színházként üzemelt, legelső előadásának egyik fellépője pedig nem más, mint Charlie Chaplin volt. Az ötvenes években „Talk of the Town” névre keresztelték át, és olyan előadók léptek fel, mint Frank Sinatra, Tom Jones. 1983-ban ismét nagy változást ért meg az épület, ekkortól üzemelt itt a Stringfellows nightclub. Legutóbbi újjászületésekor, három hónappal ezelőtt, egy 40 millió fontos átalakítás után nyitott újra, ekkor már, mint az Egyesült Királyság legnagyobb kaszinója. A London szívében, a West Enden található, közel 8500 négyzetméteres, háromszintes „nemzetközi stílusú” kaszinóban egy színház, öt bár és étterem is található. 

 

A tulajdonosok, Simon és Jimmy Thomas (apa és fia) reményei szerint már az első évben egymilliónál is több látogatót üdvözölhetnek a létesítményben.

 

Forrás: Pokerfuse

 
Címkék: póker,