Élő pókertermet nyit Kínában a PokerStars

2013-02-25
A legnagyobb online pókerhálózat új, élő pókertermet nyit Makaón, a City of Dreams kaszinóban.

 

Ez lesz a PokerStars harmadik földi pókerterme, az első ebben a hónapban nyílt Spanyolországban, a Casino Gran Madridban, a második pedig két héten belül nyílik meg a londoni Hippodrome-ban. A harmadik,  “PokerStars Live at the City of Dreams” elnevezésű új terem a második legnagyobb makaói kaszinókomplexum fő kaszinószintjén kap majd helyet.

 

Amellett, hogy a jövőben itt fognak megtartani egy sor élő PokerStars eseményt, például az Asia-Pacific Poker Tour (APPT) makaói állomását, a Macau Millionst és a Macau Poker Cupot, a 13 pókerasztalon napi készpénzes játszmákat és bajnokságokat is rendeznek majd.

 

A City of Dreams-be való költözés állandó otthont teremt a PokerStars számára  a régióban, ahol 2008 májusában először a Grand Waldoban nyílt PokerStars terem. 2009. májusában ez a terem átköltözött a Grand Lisboa-ba, azonban mióta ez a szerződés 2012. márciusában lejárt, a PokerStarsnak nem volt állandó terme Makaón. A PokerStars eseményeket, így az APPT makaói állomását, és a Macau Poker Cup Championship-et 2012 második felében a Grand Waldoban rendezték, de nem a PokerStars brandje alatt működő teremben. 

 

Az új terem megnyitójának időpontját hamarosan nyilvánosságra hozzák. 

 
Címkék: póker,