Élő közvetítés- Élő fogadás (Live scores)

Eljutottunk a Junoszt tévétől és Vitray Tamástól (aki egyébként kiváló sportriporter) az online közvetítésekig. De hogyan befolyásolta ez az online fogadásokat?

 

Az elmúlt 15 évben fénysebességre kapott a fejlődés a sportfogadásban is. Gondoljunk csak bele, a 90-es években még úgy zajlott a sportfogadás, hogy bementünk a sportfogadó irodába, és kitöltöttük a tippmix- vagy a lottószelvényt. Ha nagyon profik voltunk, átnéztük és rendszeresen követtük a csapatokról közzétett információkat a sportlapokban, és elégedetten dőltünk otthon hátra, esetleg ha közvetítették a tévében ezt vagy azt a meccset, megnéztük. Nagy volt az öröm, amikor nyertünk, mint például annál a vidéki néninél is, aki a sporthoz mit sem értve évtizedekig játszott „fix kombinációval” a totón, és egyszer csak bejött neki. 


Hatalmas mérföldkő volt az Online sportfogadási irodák megjelenése, itt már kényelmesen, a fotelból válogathatunk a legkülönbözőbb sportágak legkülönbözőbb meccseire. De valami még hiányzott... Már amikor a játékosok kifutottak a pályára játszani, látszott, hogy nincsenek jó formában,  esetleg zuhog az eső, vagy a kulcsjátékos az első percben megsérült... 

 

Megtalálták a választ: megjelent az élő fogadás, amikor meccs közben, pillanatnyi dolgokra lehet fogadni, de a meccs kimenetelére tett fogadásunkat is „visszafogadhatjuk” (új tétet tehetünk az ellenfélre) , ha reménytelennek látjuk eredeti tippünket.  Rengeteg új dologra lehet így tétet tenni: ki rúgja a következő szögletet, ki kapja a következő sárgát (bár ezt a bundabotrányok miatt ellenzik), de lényeg az, hogy a lagymatagabb meccseket nem unatkozzuk többet végig, mert folyamatosan izgulhatunk tippjeinkért a fotelban hátradőlve.

 

Persze ne a tévécsatornák között keressük a forrást, bár a sportcsatornák is sokat fejlődtek az utóbbi időben. Sok online fogadóiroda kínálja meccseinek ”live” közvetítését a fogadók és sportrajongók nagy örömére. Elég egy regisztráció és egy minimális egyenlegfeltöltés, és máris válogathatunk az élőben közvetített sportesemények között. Fogadni nem muszály, a feltöltött egyenleget úgy is vehetjük, mint egy egyszeri, le nem járó előfizetési díj. Érdemes kipróbálni.

 

Az élő fogadási élmény fokozása érdekében a bet365 több, mint 20.000 eseményt közvetít számítógépére minden évben - így Ön az esemény közben adhatja le fogadásait. A kiemelt események között hetente 5 Seria A mérkőzés, valamint a Masters Series teniszeseményei szerepelnek.

 

 

 

Címkék: fogadás, sportfogadás,