Elindult a Tippmixpro!

2013-05-21
Két évvel a pályázat kiírása után, egy éves csúszással ugyan, de elindult a Szerencsejáték Zrt új sportfogadási portálja.

 

2011. április 8-án szánta el magát a cég arra, hogy felveszi a más országokban bejegyzett cégek által létrehozott online sportfogadó oldalakkal a versenyt. A kiírt pályázatban a rendszer éles üzemű indulását 2011. december 1-re óhajtotta volna a Szerencsejáték Zrt, ez tudvalevően nem valósult meg, olyannyira, hogy szerződést is csak 2011. november 28-án kötöttek az oldal létrehozására a nyertes pályázó GTech-kel. 

 

Az eredeti szerződés majdnem pontosan egy évvel ezelőttre, 2012. május 22-re tűzte ki az oldal éles indulását. Ezt a határidőt a Gtech nem tudta tartani, ezért 105,6 millió forintos kötbért fizetett a Szerencsejáték Zrt-nek. A rendszert végül idén, január első napjaiban adták át tesztelésre, majd körülbelül két héttel ezelőtt a cég egy háttérbeszélgetésen azt közölte a sajtóval, hogy már valóban célegyenesben vannak, és a végső - éles bankszámlákkal való - tesztelést követően egy-két héten belül indulhat az oldal.

 

Ez most valóban meg is történt, az oldalt természetesen mi is kipróbáljuk, és véleményünkkel hamarosan jelentkezünk, kíváncsian várjuk, hogy mennyiben felel majd meg az általunk megkérdezett komoly sportfogadók elvárásainak.

 

Addig is egy kis segítség azoknak, akik próbálnak bejelentkezni, de nem tudnak (az oldal informatikusaitól kaptuk a segítséget):

Kedves Játékosunk!

Az új sportfogadási oldalunk a www.tippmixpro.hu linkre kattintva elérhető. Kérjük, ezen a linket keresztül próbálj meg bejelentkezni! Fontos, hogy ehhez az Online Fogadási oldalról (bet.szerencsejatek.hu) ki kell lépni! A felhasználónévvel és ne a számazonosító megadásával történjen a belépés. Esetlegesen érdemes egy másik böngésző programon is kipróbálni a bejelentkezést, pl. Google Chrome helyett Internet Explorer.

Használatához segítséget nyújthat a Segítünk/A honlap bemutatása menüpont alatt található rövid leírás.