Darts: Klaasen jó formájában bízunk

2020-04-23
Senki sem örül egy világjárványnak, de a holland Jelle Klaasen különösen nem, hisz épp ismét felfelé szálló ágban volt, amikor a dartsversenyek i(s) abbamaradtak. A PDC Home Tour-on viszont bizonyíthat.

Gavin Carlin - Jelle Klaasen

PDC Home Tour - 2020

 

Online sportfogadás tipp: Jelle Klaasen győzelem

Unibet odds: 1.50

Kezdés:  2020.04.23. 21:00

 

Gavin Carlin egy észak-ír játékos, £ 18900, amit a darts versenyek során keresett. Jelle Klaasen idén átlépte az 1 milliós álomhatárt, többek közt ez is jelzi, hogy milyen különbség van a két játékos között. Szoktuk fociban is elemezgetni, hogy melyik csapat mennyit ér, aztán a pályán pont az ellentétét látjuk, hisz itt számít a motiváció, a forma, meg sok egyéb dolog. Itt sem feltétlenül ez számít, de a holland játékos jó formában is van, márpedig ha egy jó játékos még jó fomában is van, az egy remek 'kombináció'.

Jelle Klaasen nyert BDO vb-t, aztán 2016-ban a PDC-nél elődöntőt játszhatott a vb-n, minden komolyabb versenyen eljutott már minimum a top8-ig. Sajnos ez csonka év, és régóta nem látjuk a darts elitjét, de például a 2020-as tavaszi UK Open a 32 között Steve Westnek adott egy komoly sallert, 10-1-re győzte le. Pedig sem akárki. Aztán a top16-ban Gary andersont ütötte ki, szóval egy nagy halat pöckölt ki. A negyeddöntőben viszont Gurney jelentette a megállót, de az is végletekig kiélezett találkozó volt, hisz 10-9-cel ért véget.

Carlin a Barnsley-ban rendezett (idei utolsó) PC állomáson villantott egy nagyot, hisz a top16-ba jutott, ahol Telnekes ellen kikapott ugyan, de £1500 ütötte a markát, ami nála már szép sikernek számít. Szóval neki sem jött jól ez a mizéria, az tény.

Viszont akár a UK Open, akár a Players Championship meccs eredményeiből kiindulni talán nem lehet. Ennél a sportnál akár egy nap alatt is változhat a forma, itt a mm-ek döntenek.

Viszont az tény, hogy Klaasen egy olyan dartsos, aki ha formában van, a legjobbakkal említhető egy lapon, és most formában van. Az élete rendben van, és bár korábban volt egy botlása, amiért van Gerwen és közte örök harag van, de Klaasen azért jó útra tért, és remek játékos remek eredményekkel. Carlin sem rossz, szeretnénk mi sokan az ő szintjén játszani. Bár felfelé mászik a ranglistán, azért Klaasen még Carlin előtt van. Ráadásul Jelle már játszott ilyen hazai 'home' meccset, illetve meccseket, szóval picit már rutinosabb lesz, mint ellenfele. Ráadásul Klaasen ezen a bemutató meccseken pl. Beatont vagy Aspinallt is legyőzte, szóval nincs okunk Jelle ellen fogadni, és ezek a 'bemutató' meccsek azért a napokban voltak, tehát a forma tényleg jó, nem csak szóbeszéd! A tippünk, hogy Klaasen megveri Gavin Carlint.

Címkék: sportfogadás, tipp,