DVTK - Soroksár: A másodosztály rejtélyei

2022-08-08
A DVTK az előző idényben elszórakozta a feljutást. Újabb 'lyukas' idény nem fér bele, viszont a diósgyőri együttes vereséggel nyitotta a szezont. Újabb pontvesztés nem fér bele.

DVTK - Soroksár

NBII - 2. forduló

 

Online sportfogadás tipp:  Gólok száma 2,5 felett

Unibet odds: 1.67

Kezdés: 2022.08.08. 20:15

 

Vereséggel rajtolt a Diósgyőr, a másodosztály egyik top favoritja. Érdekesség, hogy az MTK is botlott azóta, szóval úgy néz ki, a papíron erős csapatok sem annyira erősek még. Hegedűs a Siófok elleni kudarc után megtörve nyilatkozott, de az NBII egy jó hosszú menet, igazából egy kijózanító pofon még jól is jöhet az elején.

Hétfőn kiderült, magához tért-e a saller után a borsodi csapat, vagy sem. Hazai pályán elméletileg lényegesen jobb a DVTK, ez tradíció. Ha mindent beleadnak, lehet kompenzálni a nyitókörben elszenvedett vereséget. Az biztos, hogy ha két kör után mondjuk 0 vagy 1 pont van a csapat neve mellett, az elég 'ciki'.

Ami a Soroksárt illeti, ott nincs nagy elvárás a csapat felé. Ergo nyugodtam focizhatnak, és a nyugalom eredményeket szül, méghozzá jókat. Tele van tehetséges focistával a Soroksár, ha ezek a játékosok önzetlenül csapatjátékot játszanak, simán meglephetik a DVTK-t.

Ismerjük a Soroksár ferencvárosi kötődését, nem véletlenül becézik kis Fradinak. Lipcsei Péter a padon de a pályára is jut egy Lipcsei, ahogy Bognárék az MTK-ban, úgy Lipcseiék is együtt dolgoznak, de a kis Lisztes is a Sorokság színeiben játszik. Nem idegen tőlük a gólzáporos meccs, az a jó a Soroksárban, ami pl. az MTK-ban is. Képesek simán 2-3 gólt lőni és kapni bárkitől, de a kettő együtt is előfordul, mint előfordult tegnap az MTK meccsén a SzeSE ellen (3-3).

A tippünk az, hogy ezen a TV-s meccsen mind a DVTK, mind a Soroksár apait-anyait belead, és játszik egy őszinte meccset. Nálunk ez 2,5-ből egyértelmű over!

Címkék: sportfogadás, tipp,